Een goede website laten maken?

WordPress is een gratis en opensource website platform. WordPress is veel gebruikt voor het creëren van krachtige database gedreven websites die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn. De grootste voordelen van een WordPress website t.o.v. andere CMS-en is zeker de gebruiksvriendelijkheid, betaalbaarheid en vindbaarheid binnen verschillende zoekmachines.

WordPress website

WordPress is open source software en van oorsprong een programma om een blog mee op te zetten. Bloggen is het schrijven van korte berichten waarop bezoekers al dan niet kunnen reageren. In de loop van tijd is WordPress zo ver doorontwikkeld dat het kan dienen als een uitstekend Content Management Systeem (CMS). Het CMS maakt het voor gebruikers mogelijk om op een eenvoudige manier de inhoud van de website te wijzigen, pagina’s toe te voegen, filmpjes en/of foto’s te plaatsen of teksten aan te passen.

Voor wie

WordPress is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven die een snelle, goed vindbare en complete website willen die eenvoudig te onderhouden is

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een WordPress website of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.