WordPress website in één dag

Ben jij opzoek naar een professionele WordPress website? Wij bouwen in een intensief en persoonlijk traject binnen 1 dag je nieuwe persoonlijke WordPress website. Naast dat je WordPress website in 1 dag live staat krijg je ook direct mee hoe alles werkt zodat je er in de toekomst zelfs mee aan de slag kan.

Hoe ziet deze dag er uit?

We starten in de ochtend met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je doelstellingen, doelgroep, je wensen en eisen met betrekking tot je nieuwe WordPress website. Op basis van het kennismakingsgesprek gaan we de volledige website op paginaniveau uittekenen. We kijken per pagina naar de doelstelling en de functionaliteiten die daarbij horen. De uitgetekende website is de bouwtekening. Met de bouwtekening gereed gaan we samen zoeken naar een geschikte WordPress template. De WordPress template bepaalt het framework en deels de uitstraling van je nieuwe WordPress website. Er zijn duizenden WordPress templates beschikbaar, maar zeker niet allemaal geschikt. Wij kijken met kennis van techniek en design naar deze WordPress template om ook, met oog op de toekomst, de geschikte website voor jouw doelstellingen te realiseren. Zodra de WordPress template gekozen is, gaan we deze aanpassen aan je huisstijl. Omdat je zelf mee kijkt, leer je al direct hoe het WordPress CMS in elkaar zit en komen we sneller tot het gewenste resultaat. Na het aanpassen, is het tijd om je nieuwe WordPress website te vullen met teksten en afbeeldingen die meer over je bedrijf vertellen. Samen zorgen we ervoor dat de content netjes en duidelijk op je website komt. Naast het plaatsen van content maken wij je website ook direct zoekmachine vriendelijk. Je krijgt een korte uitleg over SEO (zoekmachine optimalisatie) en we laten je zien hoe je dit toepast, zodat je hier in de toekomst zelf mee aan de slag kan. Zodra je nieuwe website helemaal naar wens is, geven we je als afsluiter nog een korte uitleg van het CMS zodat je zelfstandig je website op de belangrijkste punten kunt aanpassen en beheren.

Als laatste kijken we met meerdere mensen naar het resultaat om zo nog de laatste puntjes op de i te zetten, voordat je nieuwe WordPress website zichtbaar is voor je klanten. Je website staat online op onze voor WordPress geoptimaliseerde server. Daarnaast voegen wij je WordPress website toe aan een dashboard om deze te monitoren op toekomstige updates. Aangezien wij geen voorstander zijn van maandelijkse abonnementen, kan je per update bepalen of je deze wel of niet wilt doorvoeren.

Dit alles doen we in 1 dag.

Uiteraard is 1 dag te kort om echt alles te doen. Vandaar dat je wat huiswerk krijgt, voordat we aan de slag gaan.

WordPress website voordelen

  • Een WordPress website wordt gebouwd in open source software  wat betekent dat het systeem doorlopend verbetert en doorontwikkeld wordt, door een grote groep ontwikkelaars.
  • WordPress is tevens  gratis in gebruik waardoor je nooit dure licentiekosten voor een CMS betaald.
  • Een WordPress website is er eenvoudig te gebruiken en te beheren.
  • Kan je met Word of andere vergelijkbare tekstverwerkers werken, dan kan je ook overweg met WordPress.
  • Doordat er correcte code wordt gebruikt in de basis van WordPress, wordt de website beter gelezen door zoekmachines en is deze dus goed vindbaar.
  • WordPress heeft zeer veel extra functionaliteiten en plugins. Op deze manier is het eenvoudig om koppelingen te maken met de nieuwste social media platformen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een WordPress website in 1 dag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden. Maak direct een afspraak

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.