WordPress Webshop

WordPress Webshop

WordPress is een CMS, een Content Management System. Hierin kun je eenvoudig een website opbouwen, en dit wordt dan ook wereldwijd massaal met WordPress gedaan. Je WordPress website kan voor allerlei doeleinden bestemd zijn, zoals bijvoorbeeld een bedrijfspagina, een blog, of inderdaad: een online winkel. Wanneer je online direct verkoopt, is het van belang om in je website een WordPress webshop te laten maken. De beste oplossing hiervoor is gebruik maken van WooCommerce.

WordPress zelf biedt hier interessante opties voor. Omdat dit CMS open source software is, kun je jouw WordPress website uitbreiden met functionaliteiten. Zo kun je gemakkelijk van je WordPress website, een WordPress webshop maken! Klik & Steen helpt je hier graag mee! Lees snel verder wat wij op het gebied van de WordPress webshop voor jou kunnen betekenen.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Wat is een WordPress webshop?

Een van de leuke dingen die uit deze open source software van WordPress is gerold, is de WooCommerce plugin. In 2011 hebben drie developers deze plugin ter wereld gebracht, en inmiddels wordt hij gebruikt voor miljoenen webshops. En dat is natuurlijk niet voor niets! Met deze plugin kun je gemakkelijk een webshop in je WordPress website integreren. Met een WordPress webshop bij Klik & Steen kun je nu heel gemakkelijk online producten verkopen!

Waarom een WordPress webshop?

Wanneer je een webshop voor je bedrijf wilt laten maken, zal je waarschijnlijk ook ‘Magento’ tegenkomen. Sterker nog, waarschijnlijk heb je het langs zien komen op onze website. Wij zijn namelijk, naast WordPress specialist, ook gecertificeerde Magento experts. Weet je niet zeker op welk platform jij je webshop wilt laten maken? Wij leggen je uit in welk geval een WordPress webshop de meeste voordelen heeft.

WordPress is erg gebruiksvriendelijk

We kunnen met beide platforms een prachtige webshop voor je maken, maar er zitten wel een aantal verschillen in het gebruik. Een WordPress webshop heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel, voor veel bedrijven, is dat WooCommerce erg gebruiksvriendelijk is, zeker als je gewend bent om met WordPress te werken. De webshop wordt namelijk als plugin in je WordPress website gezet, dus als je al goed uit de voeten kan in WordPress, is het niet zo moeilijk om een goede webshop op te zetten.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Magento is voor de zwaardere webshops

Er zijn ook situaties waarin het wijs is om een Magento webshop te laten bouwen. Bijvoorbeeld wanneer je een flink uitgebreide webshop voor een groot bedrijf wilt laten ontwikkelen. Of je een Magento of WordPress webshop gebruikt, hangt onder andere af van de grootte van de eisen voor je webshop. Ben je op zoek naar een platform voor een mega multi-shop; dan is Magento misschien een betere keuze voor jouw onderneming. Twijfel je nog over de beste keuze? Neem dan nu contact op of kom langs voor een kopje koffie, onze experts informeren je graag vrijblijvend verder.

Een WordPress webshop laten maken bij Klik & Steen

Wil je graag een goede WordPress webshop laten maken? Dan ben je bij Klik & Steen aan het goede adres. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jij een goed functionerende webshop hebt, we denken ook met je mee om ervoor te zorgen dat de webshop helemaal bij jouw bedrijf en haar doelen past. Daarin denken wij met je mee, maar het is de bedoeling dat je zelf gemakkelijk de webshop kunt onderhouden. Daarom geven we ook trainingen aan klanten die bij ons een WordPress webshop afnemen.

Een veilige webshop

Met een WordPress webshop van Klik & Steen ben je verzekerd van een veilige webshop. We zorgen er namelijk voor dat je webshop voorzien is van een SSL-certificaat, die ervoor zorgt dat je website zowel voor jou als voor de klant goed en veilig functioneert. Bovendien zorgt een SSL-certificaat ervoor dat je website te vinden is door zoekmachines. Websites die als onveilig worden beschouwd belanden namelijk lager in de ranking. Daarnaast maken we gebruik van vele plugins die de veiligheid van jouw webshop verbeteren; gepersonaliseerd voor jouw eisen en natuurlijk die van je klanten. Dit is van uiterst belang met een webshop (misschien wel belangrijker dan bij een website) omdat je nu ook met betaalsystemen aan de gang gaat.

Een mooie webshop

Wanneer je WooCommerce toepast in je WordPress website, kun je je webshop zo groot of klein maken als je zelf wilt. WordPress webshops bij Klik & Steen zijn namelijk erg schaalbaar. Je kunt de webshop ook precies indelen zoals je zelf wilt. We zorgen ervoor dat je WordPress shop prachtig aansluit bij de look and feel van jouw bedrijf. Omdat WordPress open source software is, wordt het nog constant geüpdatet en verbeterd door experts die op de hoogte zijn van wat er nodig is voor een goed functionerende webshop. Je bent er zo ook van verzekerd dat de webshop altijd up-to-date is met de laatste ontwikkelingen.

Conversieoptimalisatie door personalisering

Met duizenden thema’s en mogelijkheden kun je een WordPress webshop maken die écht bij jouw bedrijf past. Wanneer de webshop als plugin in je website is gezet, heb je een sterke basis voor je webshop. Vanuit deze basis kun je naar wens je webshop uitbreiden. Een voorbeeld van een mogelijke uitbreiding is de optie om betalingen te laten uitvoeren met ieder betalingssysteem. Welke uitbreidingen jij graag aan je webshop wilt toevoegen is natuurlijk helemaal afhankelijk van je bedrijf en het product dat je verkoopt. Een voordeel hiervan is dat je jouw conversie kunt optimaliseren door gepaste betaalsystemen toe te passen op jouw webshop. Als jouw doelgroep altijd betaalt met BitCoin, dan kun je dit gewoon toepassen. Dit geldt voor alle betaalmogelijkheden, van PayPal tot Afterpay.

WordPress webshop voorbeeld

We zorgen voor een goede balans tussen de user interface en de user experience van de WordPress shop. Dus het uiterlijk van de website voor de klant en hoe de website gebruikt of, als het ware, ervaren wordt door de klanten. Hier komen prachtige websites uit. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een goed functionerende en passende WordPress webshop! Ben je benieuwd hoe ver de mogelijkheden daadwerkelijk gaan? Neem dan eens een kijkje bij de WordPress webshop voorbeelden van de ‘Awwwards’:

Je hebt nu een WordPress webshop. En dan?

Bij Klik & Steen denken we al vóór het bouwen van je website en/of webshop na over het te bereiken resultaat. De website en webshop zijn daarin een belangrijk onderdeel. Het is dus niet een kwestie van een webshop maken en vervolgens nadenken hoe deze goed kan worden gepromoot. Bij het maken van de webshop zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de customer journey optimaal is vanaf de eerste lijn code. We maken vooraf een plan waarin we jouw webshop als onderdeel betrekken. Bovendien worden alle websites en webshops bij Klik & Steen ontwikkeld met een Online Marketing visie. Je WordPress webshop is dus niet alleen mooi en functioneel, maar scoort ook goed in de zoekresultaten! Wil je graag je webshop effectief opzetten en je conversie vanaf de eerste dag optimaliseren? We got you!