WordPress webshop laten maken?

WordPress is het meest populaire platform voor het ontwikkelen van websites. Zo zijn er miljoenen bedrijven die dit gebruiksvriendelijke CMS inzetten voor het beheren van hun website. Naast dat WordPress ingezet kan worden voor het bouwen van websites, kun je het CMS met behulp van de WooCommerce plug-in ook uitstekend gebruiken om een webshop te laten bouwen! Door onze persoonlijke en gestructureerde aanpak ontwikkelen we samen een verkoopkanaal dat past bij jouw online onderneming.

WordPress website laten maken

WordPress Webshop met WooCommerce

WooCommerce zorgt voor extra e-commerce functionaliteiten binnen jouw WordPress website. Zo krijg je o.a. de mogelijkheid tot het tonen van producten, categorieën aanmaken, beheren van je klantinformatie en heb je inzicht in de status van bestellingen.

Daarnaast is het mogelijk om WooCommerce uit te breiden met extensies. Zo zijn er extensies voor payment providers, bezorg- en verzendmogelijkheden, customer service en zijn er diverse marketing uitbreidingen mogelijk.

Doordat het CMS open source is, werken veel ontwikkelaars van over de hele wereld mee aan het lanceren van innovatieve toepassingen waar jij als ondernemer de vruchten van plukt. Klik & Steen bekijkt welke extensies en plug-ins relevant zijn voor jouw doeleinden tijdens het bouwen van de webshop. In overleg met jou kunnen we de extensies op een later moment nog uitbreiden, indien er relevante nieuwe toepassingen op de markt zijn verschenen.

Tot slot zijn WordPress en de bijpassende WooCommerce plug-in volledig gratis, waardoor het een laagdrempelige keuze is. Met gratis updates houd je tevens de beveiliging van je webshop op orde. Laat jouw WordPress webshop maken door Klik & Steen in Breda en wij nemen al jouw zorgen uit handen.

WooCommerce bij Klik & Steen

Door de verschillende stappen die jouw bezoekers en klanten maken te inventariseren, ontwikkelen we een WordPress webshop die niet alleen qua uiterlijk goed in elkaar zit maar ook qua werking. Gebaseerd op jouw doelgroepen en de customer journey die ze afleggen bouwen we jouw webshop met een logische structuur om de zowel de user interface als de user experience te optimaliseren. Een gezonde afweging is hierbij de sleutel tot succes.

Wil jij een webshop laten bouwen door een echte specialist? Dan is Klik & Steen de expert die je zoekt! Kom gerust eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Responsive Design

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?