Een Professionele WordPress site

Een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website met een scala aan uitbreidingsmogelijkheden. Klik & Steen helpt jou als WordPress ontwikkelaar aan het behalen van online succes met een op maat gemaakte WordPress site.

WordPress website laten maken
Responsive WordPress

Waarom een WordPress site?

Meer dan 30% van alle websites is ontwikkeld met WordPress. Doordat het platform al vele jaren bestaat heeft het een florerende community. Dit komt mede door het feit dat het CMS-systeem open source is en een WordPress site dus vele mogelijkheden heeft. Dit betekent dat WordPress ontwikkelaars van over de hele wereld mee kunnen werken aan het ontwikkelen van innovatieve toepassingen voor het systeem. Daarnaast heeft WordPress een duidelijke structuur en een makkelijk te begrijpen user interface. Hierdoor kun je als ondernemer ook zelf basishandelingen uitvoeren, zonder dat je hiervoor altijd contact moet opnemen met een WordPress ontwikkelaar. Bij complexe vragen blijft het echter slim om een expert in te schakelen.

Een WordPress site op Maat

Bij Klik & Steen hebben we vele jaren ervaring op het gebied van WordPress (en Magento). Onze WordPress ontwikkelaars hebben al veel websites in het intuïtieve CMS ontworpen voor bedrijven over de hele wereld. Nadat we al jouw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we samen een passende website ontwikkelen. Door onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat alle belangrijke punten, zoals je doelstellingen, missie & visie goed vertaald worden naar je website. We voeren al onze werkzaamheden in samenspraak met jou uit, omdat we gezamenlijk het beste resultaat behalen. Wij ontwikkelen jouw website aan de hand van een combinatie van je doelstellingen. Met onze expertise op het gebied van webdevelopment maken we een vertaling naar een passend design.

Kopje Koffie?

Wat kunnen wij voor jou betekenen als WordPress ontwikkelaar?

Customer Journey

We begeleiden je door het proces dat jouw klanten doorlopen van awareness tot aan decision. We onderzoeken welke stappen jouw klanten op je website doorlopen vanaf het begin tot het einde van het gebruiksproces. Hier spelen we op in door middel van conversie optimalisatie, waarbij we verbeteringen doorvoeren in de User Experience.

Design

Bij het ontwerpen van jouw website kijken onze WordPress ontwikkelaars naar de gebruikerservaring, structuur, functionaliteit en interactie van je webshop. Hierdoor heb je niet alleen een mooie website maar hebben je bezoekers ook een positieve ervaring.

Plug-ins

Een WordPress site heeft een breed aanbod aan plug-ins waarmee wij jouw website uit kunnen breiden met functionaliteiten. Er worden daarnaast continu nieuwe plug-ins gebouwd door developers van over de hele wereld. We kijken samen met jou welke een toegevoegde waarde zijn voor jouw website en kunnen deze altijd nog toevoegen.

API & Koppelingen

 Klik & Steen kan koppelingen maken met jouw bedrijfssoftware, denk hierbij aan CRM, ERP of PIM systemen. Door je website te koppelen aan je bedrijfssoftware verlopen je interne processen soepeler; waardoor je tijd en geld bespaard.

Hosting

Om de snelheid en veiligheid van jouw website te waarborgen maakt Klik & Steen gebruik van servers die speciaal zijn ingericht voor WordPress websites. Hierdoor heb je krachtige hosting in handen, geschikt voor websites van elke grootte.

WordPress Training

Als je website eenmaal gereed is, dan zorgen we ervoor dat je met een solide training klaar bent om deze zelfstandig te beheren. Hierdoor heb je zelf de controle over je content, bezoekers en gegevens. Bij ingewikkelde vraagstukken staan onze WordPress ontwikkelaars altijd klaar om te helpen.

Webshop

WordPress biedt de mogelijkheid om webshopfunctionaliteiten toe te voegen. Dit wordt gedaan door middel van een WooCommerce plug-in.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?

Succesvolle WordPress Websites bij Klik & Steen