Als je een website wilt laten maken voor je bedrijf, dan heb je een goed contentmanagementsysteem (CMS) nodig. Een CMS als Joomla, Drupal of WordPress wordt veelvuldig gebruikt. WordPress is een open source CMS, dat houdt in dat het gratis te gebruiken is, maar dat het ook door programmeurs en experts over heel de wereld constant verbeterd en aangepast kan worden.

De voordelen van WordPress

WordPress wordt niet voor niets zo vaak gebruikt om websites mee te bouwen. Ten eerste wordt er vaak voor WordPress gekozen omdat het gratis software is en je dus niet vastzit aan maandelijks terugkerende kosten om gebruik te kunnen maken van het CMS. Daarnaast zijn WordPress websites goed vindbaar in verschillende zoekmachines, omdat er gebruik wordt gemaakt van de programmeertaal PHP. Die is goed te lezen door de zoekmachines. Tot slot is WordPress gemakkelijk in het gebruik, zeker als de website eenmaal is gebouwd, en is het ook vrij eenvoudig om verschillende sociale mediakanalen te koppelen aan de website.

Keuze uit diverse templates

Wil je een WordPress site laten maken, dan kun je ervoor kiezen om de website te laten bouwen met een bestaande template. Er zijn talloze templates beschikbaar, dus er is keuze genoeg. Toch kan het zo zijn dat de klant een ontwerp wil dat specifiek gericht is op een bepaalde doelgroep. In die gevallen kan er ook een template op maat worden ontworpen, die vervolgens geïmplementeerd kan worden op de website. Daarnaast zorgen allerlei beschikbare plug-ins en widgets ervoor dat een site helemaal naar de wensen van de klant kan worden ingericht.

WordPress site laten maken door Klik & Steen webdevelopment 

Wil jij een WordPress site laten maken voor je bedrijf? Dan kan Klik & Steen webdevelopment je wellicht van dienst zijn. Wij hebben programmeurs in dienst die zich het bouwen van WordPress websites helemaal eigen hebben gemaakt. Wil je dus eens om de tafel met een van onze programmeurs, om de mogelijkheden voor een website te bespreken? Neem dan nu contact met ons op!

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.