Wat zijn Plug-ins?

Plug-ins zijn functionaliteiten die je kunt toevoegen aan je WordPress website of webshop. Het zijn als het ware kleine upgrades die je kunt koppelen aan de front- en backend van je WordPress website.

WordPress website laten maken
Responsive WordPress

Waarvoor dienen plug-ins?

Plug-ins zijn een belangrijk onderdeel van jouw WordPress website of webshop. Deze zorgen er niet alleen voor dat jouw bezoekers een fijne gebruikerservaring hebben maar ook dat jij je website ultiem kunt beheren.

Met deze Plug-ins kunnen we jouw website niet alleen uitbreiden met functionaliteiten, maar o.a. ook veiliger, gebruiksvriendelijker en sneller maken.

Plug-ins dienen voor alles wat jouw website kan verbeteren. Het kan voorkomen dat je een Plug-in nodig hebt die nog niet bestaat; bij Klik & Steen ontwikkelen we deze op maat.

Wat voor Plug-ins zijn er?

Omdat WordPress een open-source systeem is; zijn er talloze Plug-ins die we kunnen toepassen op je website. Voorbeelden van plug-ins die de functionaliteiten van jouw website uitbreiden, zijn onder andere: veiligheidstools, SEO tools, contentbewerkers en CRM systemen.

Je kunt bijvoorbeeld plugins gebruiken voor Mailchimp, Mollie, Salesforce, Yoast.

Dit is echter pas het topje van de ijsberg. Er zijn namelijk nog talloze andere Plug-ins voor WordPress. Hierdoor ben je verzekerd van een succesvolle en complete website.

Responsive Design

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?