Als je een goede website wilt laten maken voor je bedrijf, waar je bovendien zelf gemakkelijk aanpassingen in kunt doen en waarmee je zelfs nieuwe berichten kunt plaatsen, dan is een WordPress website waarschijnlijk hetgeen waar je naar op zoek bent. Wil je een WordPress laten maken? Dan is het verstandig om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen.

De voordelen van WordPress

WordPress is een gratis open source website platform, waarmee professionele websites gebouwd kunnen worden die redelijk eenvoudig zelf te onderhouden zijn. Oorspronkelijk werd WordPress ontwikkeld om blogs mee te bouwen, maar door de jaren heen is het platform in zoverre doorontwikkeld dat het nu ook uitstekend kan dienen als contentmanagementsysteem (CMS). Dankzij het CMS kunnen er gemakkelijk nieuwe pagina’s berichten, filmpjes of foto’s geplaatst worden op de website, zonder dat hiervoor steeds een programmeur ingeschakeld hoeft te worden.

Een uniek design

Doordat WordPress een open source platform is, zijn er altijd programmeurs en andere experts die de software constant verbeteren en aanvullen. Inmiddels zijn er dan ook al zoveel verschillende templates ontwikkeld, dat er altijd wel een template te vinden is die aansluit op de wensen van onze klant. Bovendien kunnen wij ook een template geheel op maat maken, zodat die precies is zoals de klant in gedachten heeft. Zeker wanneer de website gericht is op een bepaalde doelgroep, is dit erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat een website optimaal wordt ingericht, om de juiste ervaring van de bezoeker te kunnen garanderen.

WordPress laten maken door Klik & Steen webdevelopment

Wil jij een site met WordPress laten maken? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Klik & Steen webdevelopment bouwt voor veel van onze klanten WordPress websites, zowel voor grote als voor kleine bedrijven. Wil je meer weten over onze diensten? Dan gaan we graag eens met je om de tafel zitten met een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.