Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder website. Alle grote bedrijven hebben vandaag de dag eigenlijk allemaal wel een eigen website, maar er zijn nog steeds veel kleine bedrijfjes die geen eigen website hebben. Vaak zijn dit zelfstandige ondernemers met weinig computerkennis. Toch is het ook voor hen verstandig om wel een website te laten maken, hoe klein je bedrijf ook is. Tegenwoordig dient het internet namelijk als een soort van uithangbord voor je bedrijf. Klanten vinden je niet meer via advertenties in de krant of foldertjes, maar via een zoekopdracht op het internet!

Een WordPress website

WordPress is veelgebruikte open source software voor het ontwikkelen van websites en is zeer gemakkelijk in het gebruik. Ten opzichte van andere softwarepakketen is WordPress zeer gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zorgt het bovendien voor goede vindbaarheid binnen verschillende zoekmachines, waaronder Google. Doordat WordPress websites op basis van open source software gebouwd worden, wordt het systeem constant verbeterd en doorontwikkeld door een grote groep ontwikkelaars. Door de jaren heen zijn er zo al talloze templates gemaakt, waardoor er altijd wel een template is die bij de wensen van de klant aansluit.

Een op maat gemaakte website

Als je een WordPress website laat bouwen door Klik & Steen webdevelopment, dan kun je een op maat gemaakte WordPress website verwachten die volledig is aangepast aan de wensen van je bedrijf. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat een website specifiek gericht is op de doelgroep van het bedrijf. Als wij een website ontwerpen, dan kijken wij dus goed naar het in kaart brengen van de doelgroep van onze klant. Hierdoor krijg je als klant niet alleen een mooie website, maar wordt deze ook optimaal ingericht, zodat de bezoekers van de website de juiste ervaring krijgen en zodat een hogere conversie behaald zal worden.

WordPress website laten maken in Breda

Als je op zoek bent naar een bedrijf in de omgeving van Breda dat WordPress websites kan bouwen, dan kun je natuurlijk op Google zoeken op de zoekterm ‘WordPress Breda’. Bij deze zoekterm kun je echter ook direct denken aan het webdevelopment bureau Klik & Steen. Een van onze professionele werkzaamheden is namelijk het ontwerpen en bouwen van WordPress websites.

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.