Een Professionele WordPress Website

Een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website met een scala aan uitbreidingsmogelijkheden.

WordPress website laten maken
Responsive WordPress

Waarom WordPress?

Meer dan 30% van alle websites is ontwikkeld met WordPress. Doordat het platform al vele jaren bestaat heeft het een florerende community. Dit komt mede door het feit dat het het CMS-systeem open source is. Daarnaast heeft WordPress een duidelijke structuur en een makkelijk te begrijpen user interface.

Een WordPress Website op Maat

Nadat we al jouw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we samen een passende website ontwikkelen. Door onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat alle belangrijke punten, zoals je doelstellingen, missie & visie goed vertaald worden naar je website.
Wij vertalen jouw doelstellingen & visie Wij ontwikkelen jouw website aan de hand van een combinatie van je doelstellingen en onze expertise op het gebied van webdevelopment maken we een vertaling

Kopje Koffie?

Wat kunnen wij voor jouw doen met WordPress?

Customer Journey

We begeleiden je door het proces dat jouw klanten doorlopen van awareness tot aan decision. We onderzoeken welke stappen jouw klanten op je website doorlopen vanaf het begin tot het einde van het gebruiksproces.

Design

Bij het ontwerpen van jouw website kijken we naar gebruikerservaring, structuur, functionaliteit en interactie. Hierdoor heb je niet alleen een mooie website maar hebben je bezoekers ook een positieve ervaring.

Plug-ins

WordPress heeft een breed aanbod aan plug-ins waarmee wij jouw website uit kunnen breiden met functionaliteiten

API & Koppelingen

 Klik & Steen kan koppelingen maken met jouw bedrijfssoftware, denk hierbij aan CRM, ERP of PIM systemen. Door je website te koppelen aan je bedrijfssoftware verlopen je interne processen soepeler, hierdoor bespaar je tijd en geld.

Hosting

Om de snelheid en veiligheid van jouw website te waarborgen maakt Klik & Steen gebruik van servers die speciaal zijn ingericht voor WordPress website. Hierdoor heb je krachtige hosting in handen, geschikt voor elke grootte website.

WordPress Training

Als je website eenmaal gereed is, dan zorgen we ervoor dat je met een solide training klaar bent om deze te beheren. Hierdoor heb je zelf de controle over je content, bezoekers en gegevens.

Webshop

WordPress biedt de mogelijkheid om webshopfunctionaliteiten toe te voegen.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?

Succesvolle WordPress Websites