Breda jazz festival

Breda Jazz Festival Winactie!

Omdat Klik & Steen voor het tweede jaar op rij trotse partner is van het Breda Jazz Festival pakken we het dit jaar groots uit met een win actie. Voor alle jazz fans hebben we een uniek Breda Jazz verrassingspakket inclusief concertkaartjes. Daarnaast maak je kans op veel andere leuke en handige goodies!

Heb je, of werk je voor een website of webshop? Dan maak je ook nog eens kans op een heleboel van onze diensten! Oh en hadden we al gezegd dat de mensen met een website of webshop allemaal een gratis uitgebreide website scan krijgen als ze meedoen? Schrijf je snel in, claim je gratis scan en maak kans op al deze supergave prijzen!

Breda Jazz Festival logo4X Breda Jazz verrassingspakket + 4X 2 concertkaarten

We geven vier keer een Breda Jazz festival verrassingspakket weg met allerlei leuke goodies die jouw Breda Jazz ervaring zullen verbeteren.  Naast een hoop leuke goodies zit in elk verrassingspakket 2 kaartjes voor het exclusieve, zéér populaire Gospel concert in de grote kerk in Breda. Dit traditionele concert is al sinds 1971 een vaste toevoeging aan Nederland’s grootste Jazz festival.

De kaartjes zijn daarom ook altijd zo uitverkocht. Doe dus nu mee met de actie en win het pakket + de kaartjes!

Doe nu mee en win!

Breda Jazz Klik & Steen Paraplu5X Klik & Steen Golfparaplu

We hopen natuurlijk op prachtig weer met het Breda Jazz festival! Echter wonen we in Nederland, dus helaas is er natuurlijk altijd een kans dat er hier en daar een druppeltje valt!

Met een Klik & Steen stevige Golfparaplu ben je voorbereid op weer en wind en wordt je festivalstemming nooit verpest door een druppeltje regen!  Doe dus nu mee met de winactie en maak kans op 1 van deze stevige, storm bestendige golfparaplu’s gemaakt van carbon. Of je hem nu gaat gebruiken tijdens het festival, op de golfbaan op onderweg; deze paraplu laat je nooit in de steek!

Doe nu mee en win!

Succesvol zakendoen in de digitale wereld15X Succesvol zakendoen in de digitale wereld

Heb je ambities om een online onderneming te starten? Heb je misschien al een website of webshop of overweeg je er één te bouwen? In dit boek waar Klik & Steen aan heeft meegeschreven lees je over hoe je bedrijfsactiviteiten kunt uitbreiden naar het internet. Wat komt er allemaal kijken bij een website of webshop?

Met dit boek kun je aan de slag voor Online Succes! Doe dus nu mee met de winactie en maak kans op 1 van deze 15 superboeken!

Doe nu mee en win!

Breda Jazz festival winactie starterspakket1X Online Marketing Starterspakket

Met dit pakket krijg je alle belangrijkste onderdelen van Online Marketing voor je website met daarbij een uitgebreide training zodat je precies weet wat je moet doen om meer bezoekers op jouw website te krijgen. Interactief leren, door je website te optimaliseren. Onderdelen zijn o.a:

  • Gedetailleerde nulmeting + analyse van de website
  • Oplossen van alle problemen uit de analyse
  • Een uitgebreid Zoekwoordonderzoek + SEO Cornerstone artikel
  • Uitgebreide wekelijkse training
Doe nu mee en win!

Breda Jazz Winactie klik & Steen1X Klik & Steen conceptsessie

Tijdens een conceptsessie analyseren we samen jouw hele website of webshop en geven onze gecertificeerde specialisten advies over hoe jouw doelen beter en efficiënter kunnen worden behaald. We gaan structureel alle pagina’s langs en brengen de volledige conversiepaden in kaart.

Op deze manier kunnen we samen een effectieve strategie opbouwen om de gebruikservaring en conversie van je website te verbeteren. Wil je meer contactaanvragen? Meer verkoop? Met een conceptsessie zetten we alles op een rijtje en zorgen we dat jouw doelen behaald worden. Doe nu mee en win de conceptsessie!

Doe nu mee en win!

Breda jazz festival winactie10X Uitgebreide Online Marketing training

In onze uitgebreide online marketingtraining leer je alle basisonderdelen van hoe en waarom websites op een bepaalde manier geïndexeerd worden in zoekmachines én natuurlijk hoe je dit tot je voordeel kunt gebruiken: Stijgen in zoekresultaten en meer bezoekers genereren!

Leer alles over SEO, SEA, Zoekwoordonderzoeken, conversieoptimalisatie en nog veel meer! Leer meer bezoekers en hogere conversie te genereren. Doe nu mee met de winactie en maak kans op deze uitgebreide training!

Doe nu mee en win!

Heel veel succes! En alvast veel plezier op het Breda Jazz festival

Vergeet niet om de juiste informatie in te vullen wanneer je meedoet met onze actie. Zo weet je zeker dat we je kunnen bereiken als je iets gewonnen hebt! En onthoud; heb je een website of webshop of werk je voor een bedrijf met een website of webshop? Dan maak je niet alleen kans op de BredaJazz prijzen, maar ook nog eens op een hoop van onze diensten! Veel succes en vooral veel jazzplezier!