Breda jazz festival

Bedankt voor de inschrijving!

Je maakt nu kans op prijzen uit het verrassingspakket, de exclusieve concertkaartjes en heel veel leuke goodies!

Heb je jouw website of webshop ingevoerd? Dan maak je naast de Jazz prijzen ook nog eens kans op veel van onze diensten. Je krijgt nu ook sowieso een gratis website analyse van ons! Je zult zo snel mogelijk de informatie over de gratis uitgebreide website scan in je mailbox van je opgegeven e-mail adres ontvangen. Houd je spambox in de gaten, het kan namelijk voorkomen dat de e-mail daarin verdwijnt.

Alleen nog maar wachten! Veel succes!

In de week van het Jazz festival maken we de winnaars bekend. Houd tegen die tijd dus je telefoon en mailbox in de gaten. Als je winnaar bent dan nemen we persoonlijk contact met je op om je te feliciteren, maar natuurlijk ook voor je informatie zodat je de prijs in alle goede orde ontvangt.

Breda Jazz festival winactie

Veel succes! Heel veel plezier op het Breda Jazz festival! We hopen je daar te zien bij het Klik & Steen podium!

Deel deze winactie op je favoriete social media kanalen en verhoog je winkans! Mocht je nog vragen hebben over de winactie, de voorwaarden of Klik & Steen diensten, neem dan contact met ons op en één van onze specialisten zal je te woord staan! Wij wensen je veel succes met de winactie en vooral ook heel veel plezier op het Jazz Festival. Oh en vergeet ook niet om even een selfie te maken met het Klik & Steen podium zodat je dit kunt posten op social media met #klikensteen.