Als je een webwinkel wilt starten, komt daar toch meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Je moet zorgen voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, je moet contacten gaan leggen met leveranciers en je moet natuurlijk een webwinkel (laten) bouwen. Omdat het bouwen van een goede webwinkel vaak een vrij ingewikkeld en technisch is, laten veel mensen dit over aan een gespecialiseerd bedrijf.

Laat een WordPress webwinkel bouwen

Wil je een webwinkel opzetten, kun je ervoor kiezen om een WordPress webwinkel te laten bouwen door een professional. Vaak wordt gedacht dat WordPress alleen geschikt is om webpagina’s mee te bouwen, maar WordPress is ook gewoon geschikt om goede webwinkels mee te bouwen. Omdat WordPress zo populair is, hebben diverse ontwikkelaars verschillende thema’s en plug-ins ontwikkeld, waardoor WordPress nu ook uitstekend kan functioneren als webshop. Doordat er inmiddels zoveel verschillende templates beschikbaar zijn, is er altijd wel een template die past bij de huisstijl van de klant. Zo ligt het gewenste design voor de webwinkel altijd binnen handbereik. Daarnaast is het ook mogelijk om een zelf ontworpen template om te (laten) zetten naar een WordPress webshop.

Een Magento webwinkel bouwen

Naast WordPress, is ook Magento een veelgebruikt platform om webwinkels mee te bouwen. Doordat Magento heel eenvoudig aan te passen is aan de eisen en wensen van de klant, is het heel goed mogelijk om een webwinkel design te maken dat geheel voldoet aan alle eisen. Bovendien worden er voortdurend nieuwe modules toegevoegd en aanpassingen gedaan, doordat Magento een open source licentiemodel heeft en iedereen dus aanpassingen kan maken. Magento is zowel geschikt voor kleine als voor grote webwinkels en staat bekend als een snel, professioneel en compleet softwarepakket voor het ontwikkelen van en webshop.

Je eigen webwinkel design

Bent u geïnteresseerd in een eigen webwinkel en wilt u een webwinkel design dat helemaal naar uw wensen is samengesteld? Dan gaan wij graag eens met u om de tafel zitten, om de mogelijkheden met u te bespreken. Wellicht kan Klik & Steen webdevelopment u dan van dienst zijn met het bouwen van een Magento of WordPress webshop.

Ik heb interesse in een webshop

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.