Steeds meer mensen besluiten tegenwoordig om voor zichzelf te beginnen en vanuit huis een webshop op te starten. Wat veel mensen zich echter niet realiseren, is dat er nog best wel wat bij komt kijken als je een goede webwinkel wilt bouwen. Een goede webwinkel, die voldoende klanten trekt en een flinke omzet draait, is namelijk niet zomaar opgezet. Bij het bouwen van een webwinkel komt vaak (veel) meer kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Daarom is het verstandig om je webwinkel te laten bouwen door een professioneel bedrijf.

Magento webwinkel bouwen

Magento is een platform dat vaak wordt gebruikt om webwinkels te bouwen. Magento is namelijk een compleet systeem dat eenvoudig is aan te passen aan je wensen. Daarom is Magento ook uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote webshops. Bovendien zijn er altijd wereldwijd duizenden programmeurs en specialisten die constant bezig zijn om Magento te verbeteren en nieuwe modules te ontwikkelen. Dit is mogelijk doordat Magento een open source licentiemodel heeft.

WordPress webwinkel bouwen

Ook WordPress wordt vaak gebruikt om webwinkels te bouwen. Vaak wordt gedacht dat WordPress eigenlijk alleen maar geschikt is om websites mee te ontwikkelen, maar niets is minder waar. Door de grote vari√ęteit aan templates die beschikbaar zijn, is er altijd wel een template die aansluit op de wensen van de klant. Bovendien is het ook mogelijk om een eigen ontwerp om te zetten naar een WordPress webshop, waardoor je altijd een design helemaal naar wens kunt laten maken.

Laat een webwinkel bouwen door Klik & Steen webdevelopment

Klik & Steen is een webdevelopment bureau dat zich onder andere bezighoudt met het bouwen en ontwerpen van websites en webwinkels. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een WordPress of Magento webshop voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Ik heb interesse in een webshop

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.