Toen het internet net in opkomst was, waren er slechts enkele bedrijven die een website hadden. Reclame voor je bedrijf maakte je toen nog vooral door in de krant te adverteren of door folders te verspreiden. Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder een moderne website. De website is toch een soort online visitekaartje van het bedrijf, en dan wil je natuurlijk wel dat je website er zo goed mogelijk uitziet.

Het ontwerp van je website

Wanneer wij een website ontwerpen, dan doen wij dat met de grootst mogelijke zorg. Zo gaan wij eerst in gesprek met de klant om de wensen duidelijk in kaart te brengen. Het ontwerp van een website moet immers goed aansluiten op de visie van het bedrijf. Daarom zorgen wij er ook altijd voor dat we eerst de doelgroep bepalen, zodat we de website met het oog daarop kunnen ontwikkelen.

Een gebruiksvriendelijke website

Ook gebruiksvriendelijkheid van de website is erg belangrijk. Daarom komt ook dit altijd aan bod tijdens onze besprekingen met de klant. Wij voeren de gebruiksvriendelijkheid niet alleen door in de website, maar eventueel ook in een mobiele applicatie of webshop. Zo bent u verzekerd van een hoog gebruiksgemak bij al uw online platformen.

WordPress websites ontwerpen en bouwen

De websites die wij bouwen, zijn over het algemeen zogenaamde WordPress websites. WordPress is open source software, die eerst voornamelijk gebruikt werd om blogs mee op te zetten. Nu is WordPress echter zo ver doorontwikkeld dat het ook zeer geschikte software is om te dienen als een contentmanagementsysteem. Met een WordPress website kun je dus heel gemakkelijk de inhoud van de website zelf wijzigen, teksten aanpassen, filmpjes en video’s plaatsen en pagina’s toevoegen. WordPress kan bovendien ook gebruikt worden om webshops mee te bouwen.

Laat Klik & Steen webdevelopment je website ontwerpen

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden om door Klik & Steen een website te laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, dan gaan we graag eens om de tafel zitten voor een vrijblijvend gesprek!

Op zoek naar een gepast design voor je website of webshop?

Bel ons op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.