Een website wordt vaak ook wel het online visitekaartje van je bedrijf genoemd. Het is dus van groot belang dat een website exact uitstraalt waar het bedrijf voor staat. Om dat te kunnen bewerkstelligen, is het verstandig om een expert in te schakelen met verstand van zaken. Als u op Google zoekt op ‘website laten maken Breda’ dan is de kans groot dat u bij ons, Klik & Steen webdevelopment, uitkomt. Van harte welkom! Klik & Steen is een webdevelopment bureau in Breda dat zich bezighoudt met het ontwerpen en bouwen van websites.

WordPress websites en webshops

Een van de diensten die wij aanbieden, is het ontwerpen en bouwen van WordPress websites. WordPress is open source software die oorspronkelijk voornamelijk gebruikt werd om blogs mee op te zetten. Tegenwoordig is de software echter zo ver doorontwikkeld dat het ook uitstekend kan dienen als een contentmanagementsysteem. Hierdoor wordt het mogelijk om heel eenvoudig de inhoud van de website te wijzigen, zoals teksten aanpassen, pagina’s toevoegen en filmpjes of video’s plaatsen. Bovendien kan WordPress ook gebruikt worden om webshops mee te bouwen.

Magento

Een ander platform dat vaak wordt gebruikt om webshops mee te bouwen, is Magento. Doordat Magento zeer schaalbaar is en het ontwerp van de site ermee aangepast kan worden aan de wensen van de klant, is het voor zowel grote als kleine webshops een zeer geschikt systeem. Doordat Magento een open source licentiemodel gebruikt, zijn er wereldwijd duizenden programmeurs en specialisten die constant helpen om Magento te verbeteren en om nieuwe modules te ontwikkelen.

Website laten maken in Breda? Klik & Steen webdevelopment!

Wilt u een website laten maken en bent u benieuwd naar de diensten die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken. Ook als u enkel meer informatie wenst te ontvangen over onze diensten, dan bent u natuurlijk altijd welkom.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.