Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder een website. Hoe klein je bedrijf ook is, klanten vinden je in dit digitale tijdperk toch grotendeels via het internet en niet meer via advertenties in de krant of via gedrukte reclamefoldertjes. Als je dus onlangs een eigen bedrijf bent gestart, maar nog geen website hebt laten bouwen, dan is het verstandig om dat toch te (laten) doen. Je website is namelijk het online visitekaartje van je bedrijf en dat moet er natuurlijk wel aantrekkelijk en professioneel uitzien.

De doelgroep bepalen

Voordat wij aan de slag kunnen gaan met het bouwen van een website, hebben wij altijd een gesprek met de klant om de wensen te bespreken. Een van de factoren die namelijk van belang is bij het bouwen van een website, is de doelgroep. Voordat je een website kunt ontwerpen, zul je eerst de doelgroep moeten bepalen, Zo kun je de website specifiek op deze doelgroep richten.

Een gebruiksvriendelijke website

Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid erg hoog in het vaandel. Wanneer wij een website ontwerpen voor een klant, dan bespreken wij, zoals gezegd, de wensen van de klant en vertalen dat dan naar een aansprekend ontwerp. Hierbij hoort niet alleen het ontwerpen van de huisstijl van de website, maar ook het linken van bijvoorbeeld Facebook of mobiele applicaties aan je website en eventueel zelfs het bouwen van een webshop die gelinkt wordt aan de website. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Een goed design

Naast gebruiksvriendelijkheid, staat design ook hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat een website er goed uitziet én werkt. Want iets dat er gelikt uitziet, trekt toch eerder de aandacht. Dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken met de website. Wij zorgen dus voor een unieke en oogverblindende vormgeving, die zeker de aandacht zal trekken van potentiële klanten.

Website laten bouwen door Klik & Steen webdevelopment

Wilt u een website laten bouwen voor uw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.