Een webshop (laten) bouwen kan met behulp van veel verschillende programma’s. Voor welk programma kies jij? Een veelvuldig gebruikt open source softwaresysteem voor het bouwen van professionele webshops, is Magento. Je kunt er uitstekend zelf mee uit de voeten – mits je over voldoende kennis en ervaring beschikt om te kunnen werken met het programma. Er zijn echter ook professionele bedrijven, zoals Klik & Steen webdevelopment, die zich hebben gespecialiseerd in het bouwen van Magento webshops.

Magento, wat is het en wat zijn de voordelen?

Wil je een webshop bouwen of dit door een professional laten doen? De kans is groot dat je uiteindelijk kiest voor het open source softwareprogramma Magento. Het programma biedt een compleet pakket, zodat je geen vragen of problemen meer hebt met essentiële onderdelen van een webshop. Denk dan bijvoorbeeld aan betaalkoppelingen, voorraadbeheer, factuurbeheer en de opties voor meertaligheid en toepassing van verschillende valuta. Een groot voordeel en de reden waarom veel mensen en bedrijven kiezen voor Magento, zijn de haast onbeperkte mogelijkheden die het programma te bieden heeft. De vele functionaliteiten en extensies bieden nog meer opties.

Waar moet je rekening mee houden?

De vele opties die Magento te bieden heeft, brengen echter ook de nodige aandachtspunten met zich mee. Een website gemaakt met Magento kan nogal zwaar zijn wat betreft hosting. Door de vele mogelijkheden die het programma te bieden heeft, is Magento voor veel mensen een stuk minder toegankelijk. Veel mensen en bedrijven kiezen er daarom voor om een professioneel bedrijf in te schakelen voor het bouwen van een webshop met Magento.

Informeer naar de mogelijkheden!

Klik & Steen webdevelopment is een professional, gevestigd in Breda, die gespecialiseerd is in het bouwen van webshops met behulp van Magento. Een goede Magento webshop biedt de online ondernemer alle gewenste mogelijkheden: informeer daarom nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse in een Magento webshop

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.