Magento Hosting

Een super snelle Magento webshop?

Magento staat bekend als een professioneel en uitgebreid content management systeem, maar ook als een zwaar pakket. Het kiezen voor professionele webhosting is cruciaal voor een snelle webshop. Wij helpen je graag met speciale Magento hosting paketten. Onze webservers zijn optimaal geconfigureerd voor dit type webwinkel. Hierdoor hebben de bezoekers van jouw webshop geen last van lange laadtijden, wat de gebruikservaring sterk verbeterd.

Natuurlijk bieden we je een zeer hoge uptime (we zorgen ervoor dat onze servers uw domein altijd in de lucht houden), helpen we graag bij eventuele technische problemen rondom de webhosting én doen we er alles aan om ook de snelheid van jouw webwinkel te verbeteren. Je kunt je er in ieder geval van verzekeren dat jouw webshop bij ons in goede handen is.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Magento Hosting: Monitoring en Veiligheid

Elke minuut wordt jouw website met speciale software gemonitord. Zo krijgt malware geen kans en wordt alles automatisch gedetecteerd. Hierna worden schadelijke bestanden onmiddellijk afgezonderd, zodat dit geen kans krijgt om negatief effect uit te oefenen op je webshop. Daarnaast wordt er elke dag automatisch een back-up van jouw webshop gemaakt. Op deze manier kunnen we altijd terug naar een eerdere versie, indien er toch onverhoopt wat misgaat.

Natuurlijk zijn er ook meerdere methodes die we aanbieden waarmee je zelf de veiligheid van jouw site kunt verbeteren. Zo kan je onder meer aan de slag met de installatie van een SSL-certificaat, waarmee je een welbekend HTTPS-protocol voor uw domein installeert, als alternatief voor het oude HTTP-protocol. Wij bieden deze SSL-certificering gewoon aan voor al onze klanten. Wist je bijvoorbeeld dat een HTTPS-domein beter scoort in Google bij de organische resultaten? Zo zal jouw webshop nóg beter gevonden worden door mogelijke klanten via de zoekmachine. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden rondom zo’n handige SSL-verbinding.

Responsive WordPress

Razendsnelle Magento Hosting Servers

Onze speciale servers zijn voorzien van een aantal slimme technieken die ervoor zorgen dat de snelheid van jouw webshop niets te wensen overlaat. De snelheid van je webshop is immers afhankelijk van je hosting. Om deze reden maken wij gebruik van Varnish Cashing, Cashing Redis en een onbeperkte aanmaak van POP3 en IMAP e-mail met betrekking tot onze servers. Vanish Cashing maakt geen gebruik van de harde schijf, maar van het geheugen. Dit resulteert in een capaciteit van makkelijk honderden verzoeken per seconden. Bovendien hoeft de content niet real-time geladen te worden, wat ook in een zeer hoge snelheid resulteert. Redis is een extra server die zorgt voor de opslag van niet real-time data, zodat deze data veel sneller beschikbaar is vanuit Redis in vergelijking met de server zelf. Het effect? Een webshop die tot wel 50% sneller kan zijn dan vergelijkbare hostservers van concurrenten.

Zoals je merkt doen wij er natuurlijk alles aan om jouw bezoekers zo min mogelijk last te laten hebben van eventuele siteproblemen. Jouw online onderneming begint bij het uitkiezen van een razendsnelle oplossing voor het in de lucht houden van je domeinnamen!

Ben je een groeiende internet ondernemer met een behoefte aan zeer snelle webhosting oplossingen, dan kun je bij Klik & Steen webdevelopment zonder meer je hart ophalen. We kunnen bovendien persoonlijk onze opstellingen tonen indien je hier behoefte aan hebt. Hierdoor heeft u de zekerheid dat alles op rolletjes loopt en er perfect uit ziet. Maar het is natuurlijk het deel onder de motorkap wat ons grote geheim is… Het geheim van razendsnelle laadtijden!

Op zoek naar een goede webhosting partij?

Naast dat jouw webshop supersnel en veilig is, kan je ook onbeperkt POP3 of IMAP e-mailadressen aanmaken. Wil je weten wat Klik & Steen Webdevelopment voor jou zou kunnen betekenen, laat het ons weten en vul het onderstaande contactformulier in neem of telefonisch via 076-2600214 contact op.

We zijn telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren (excl. feestdagen) van 9 uur tot en met 17:30 uur. Buiten deze tijden is het waarschijnlijk een stukje sneller om even een mail te sturen door middel van onderstaand formulier. Wij proberen zo snel mogelijk weer bij je terug te komen met een passend antwoord op alle brandende vragen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden