Een webshop beginnen: het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het zeker niet onmogelijk om een succesvolle webshop op poten te zetten, zeker niet als je de juiste partners inschakelt bij de ontwikkeling daarvan. Het is belangrijk om vooraf de strategie te bepalen en op basis daarvan je webshop te (laten) ontwikkelen. Hoe bepaal je nu welk softwaresysteem geschikt is voor het bouwen van jouw webshop en – niet minder belangrijk – welk ontwerpbureau jouw webshop naar wens kan ontwikkelen? Tip: kies voor een ontwerper die gevestigd is bij jou in de buurt. Heb jij een webshop in Breda, kies dan voor een bureau dat daar is gevestigd, zoals Klik & Steen webdevelopment!

Softwaresysteem

Een webshop bouwen is geen sinecure, je moet er namelijk lange tijd mee vooruit kunnen. Het opzetten van een succesvolle, moderne webshop houdt in dat je kiest voor een responsieve webshop, dat wil zeggen dat bezoekers via alle devices jouw webwinkel kunnen bezoeken: dus via zowel desktop, laptop, tablet als smartphone. Daarnaast is een betrouwbaar softwaresysteem belangrijk, waarbij ook een gebruiksvriendelijk content management systeem een must is. In de branche worden meestal de (open source) softwaresystemen Magento en WordPress gebruikt voor het bouwen van een webshop.

Welk ontwerpbureau?

Bij het selecteren van het ontwerpbureau voor jouw webshop in Breda, probeer je natuurlijk een goede keuze te maken op basis van de kennis en kunde die het bedrijf in huis heeft. Dat is vanzelfsprekend een belangrijke factor, maar ook de locatie van het bureau is van belang. Dat wordt door veel mensen nog wel eens onderschat. Heb je een webshop in Breda, dan is het een voordeel dat het ontwerpbureau ook in de regio Breda is gevestigd. Korte lijnen en directe communicatie zorgen immers voor een optimaal eindresultaat. Klik & Steen is een webdevelopment bureau met veel kennis en ervaring, is gevestigd in Breda en kan jouw webshop op maat ontwikkelen!

Ik heb interesse in een webshop

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.