Bij de start van een webshop komen veel zaken om de hoek kijken. Het kiezen van het juiste productaanbod, het bepalen van je doelgroep of markt en natuurlijk het opzetten van je webshop. Dat laatste is een essentieel onderdeel, omdat je webshop geschikt moet zijn voor een breed scala aan devices, zoals desktops, laptops en tablets en smartphones met allemaal afwijkende schermformaten. De webshop moet dus responsief zijn, een betrouwbare en goede onderliggende techniek hebben en, vanzelfsprekend, gebruiksvriendelijk zijn.

Webshop laten bouwen

Heb je plannen om een webshop op te zetten, dan heb je als het goed is al een idee of strategie in gedachten of, beter nog, op papier gezet. En dan breekt de fase aan waarin de webshop daadwerkelijk gebouwd moet worden. Een webshop bouwen is echter niet voor iedereen weggelegd. Er komen veel zaken aan de orde, zoals het user interface design, het algemene ontwerp van de webshop (de front end van de webshop) en het content management systeem (het CMS; de back end van de webshop). Daarnaast heb je de keuze uit verschillende softwaresystemen, waaronder bijvoorbeeld de veelgebruikte (open source) systemen WordPress en Magento.

Als je over de nodige kennis beschikt op dit gebied, dan kun je een webshop mogelijk (deels) zelf bouwen. Wil je dit liever aan een expert overlaten, dan kies je ervoor een webshop te laten bouwen door een professioneel ontwerpbureau, zoals Klik & Steen webdevelopment. Via het CMS van bijvoorbeeld WordPress of Magento kun je de webshop vervolgens zelf onderhouden.

Informeer nu naar de mogelijkheden

Op het gebied van webshopontwikkeling zijn er veel dingen mogelijk. Of je nu al een duidelijk beeld hebt van de strategie en het idee, of dat je echt vanaf ‘nul’ begint: Klik & Steen webdevelopment helpt je op weg. Je bent verzekerd van een professioneel ontwerp op maat en van een degelijk onderliggend systeem, waarmee je jouw webshop gemakkelijk kunt onderhouden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.