Een webpagina maken gebeurt met behulp van HTML-code. Ben je hier bekend mee, dan kun je vaak zelf aardig uit de voeten. Er zijn verschillende manieren om een webpagina te maken. Veelvuldig gebruikte systemen om een webpagina mee te ontwikkelen, zijn WordPress en Magento. Wil je een webpagina maken op basis van vertrouwde software, dan kies je waarschijnlijk voor een van deze systemen. Heb je hiermee geen ervaring, maar wil je toch een webpagina maken? Schakel dan een professional in voor het ontwerp, en beheer je website of –shop vervolgens eenvoudig zelf!

WordPress

Een zeer populair open source softwareprogramma is WordPress. Het systeem is stabiel en biedt de mogelijkheid om een webpagina volledig naar wens op te zetten. Daarnaast is WordPress zeer gebruiksvriendelijk op het gebied van content management. Zelf je webpagina maken en beheren kan met dit programma. Vanaf elke computer met internetverbinding heb je toegang tot het programma. WordPress is geschikt voor zowel websites als webshops. Wil je een WordPress website laten bouwen door een professional en deze vervolgens zelf beheren? Informeer naar de mogelijkheden bij Klik & Steen webdevelopment!

Magento

Een webpagina maken met het oog op het opzetten van een webshop? Dan kan Magento een goede oplossing zijn. Grote kans echter dat je weinig of geen ervaring hebt met het maken van webpagina’s met Magento. Daarvoor kun je Klik & Steen inschakelen. Wij bouwen een webshop voor je met Magento, die je vervolgens zelf eenvoudig kunt beheren.

Webpagina laten maken door Klik & Steen webdevelopment

Of je nu kiest voor WordPress, Magento of misschien zelfs voor een ander systeem: je kunt er altijd voor kiezen om een professionele ontwerper in te schakelen. Hiermee verzeker je jezelf namelijk ook van een professionele webpagina. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over het (laten) bouwen van een webpagina? Neem dan nu contact met ons op!

Ik wil een webpagina laten maken

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.