Alles-in-1 oplossing

Bij Klik & Steen webdevelopment kun je terecht voor alles wat met WordPress websites en Magento webshops te maken heeft. Onze ervaren designers zorgen voor een oogverblindend en werkend design, onze ontwikkelaars bouwen alles op maat en onze online marketing specialisten zorgen voor traffic en conversie. Daarnaast zorgen wij voor een veilige en betrouwbare hosting omgeving en bovendien profiteer je van een snelle support service daar waar nodig.

Design

Een goed werkende WordPress website of Magento webshop is niet voldoende. Voor een optimale beleving is een uniek en oogverblind ontwerp een must. Onze designers gaan samen met jou voor het mooiste resultaat. Zo kijken wij naar kleuren, vormen, lettertype, navigatiestructuur, foto’s en natuurlijk de algehele user experience.

Voor iedereen online

Niet iedereen is op hetzelfde moment of met dezelfde apparaten online. Daarom zorgen wij dat je website of webshop op zowel telefoons en tablets, als grote desktop computers goed werkt. Bovendien garanderen we dat je website naar behoren functioneert op de meest uiteenlopende webbrowsers.

Zelf te beheren

Met de meest gebruikte software ter wereld is het makkelijk om je website of webshop zelf te beheren. Pagina’s aanmaken, teksten en afbeeldingen toevoegen, video’s plaatsen, catalogi beheren en order management: het geschiedt allemaal vanuit één systeem. Mocht je hier zelf geen zin in of tijd voor hebben, dan is dat ook geen enkel probleem. Ons team regelt het graag voor je.

Service en onderhoud

Heb je behoefte aan support? Wij zijn vijf dagen per week zowel per mail als telefonisch te bereiken. Wij werken niet met ingewikkelde ticketsystemen, maar brengen je direct in contact met een specialist. Of je nu zelf je website of webshop wilt beheren of dit graag door ons laat doen: Klik & Steen webdevelopment helpt je graag.

Internationale ambities

Heb je ambities die tot ver over de grenzen van Nederland reiken? Dan helpen wij je graag. Zo hebben wij bestaande klanten in Europa en in diverse landen in Azië. Wij zorgen voor een meertalige website of webshop, internationale betaalmogelijkheden, en de juiste BTW en valuta instellingen.

Veiligheid en hosting

Met onze veilig ingerichte servers zorgen wij voor 99,99% up-time en monitoren we je website of webshop dagelijks. Daarnaast zijn onze servers voorzien van extra veiligheidssystemen en maken we elke dag een back-up van je gehele site. Zo ben je altijd en overal verzekerd van een beveiligde website of webshop.

Bezoekers aantrekken

Wij werken met de meest gebruikte open source software ter wereld. Dit heeft als voordeel dat zoekmachines, zoals Google, verliefd zijn op je site. Dit zorgt standaard voor hogere posities zonder extra inspanning. Daarnaast leveren wij onze websites en webshops standaard op met geavanceerde SEO tools. Mocht dit niet voldoende zijn, dan hebben wij online marketing specialisten die je verder kunnen helpen bij het vinden van meer bezoekers en met het realiseren van conversie binnen je website of webshop.

Online resultaat

Naast dat je zelf toegang hebt tot je eigen statistieken, kunnen wij je ook helpen met het analyseren van je resultaten. Zo kunnen we periodiek rapportages opstellen en deze opeenvolgend analyseren en bespreken om de verbeterpunten in kaart te brengen. Jouw mogelijkheden om conversie te verbeteren zijn A/B-testen, live bezoekers analyseren, heatmaps, eye-tracking en nog veel meer.

Overstappen

Wil je overstappen van systeem of webbouwer, maar heb je geen idee hoe? Wij helpen je graag. Wij zorgen voor een geautomatiseerde productimport van je webshop, of voor het overzetten van je foto’s en teksten naar je nieuwe website. Daarnaast houden we rekening met je huidige posities in de zoekmachines, zodat deze niet verloren gaan.