De vindbaarheid van je website verbeteren: wie wil dat nu niet? Het is ook gemakkelijker gezegd dan gedaan, want om daadwerkelijk beter vindbaar te zijn, moet je goed scoren op verschillende criteria. Veel mensen zoeken de oplossing op weg naar een verbeterde vindbaarheid in de inhoud van de website. Dat is logisch en terecht, maar onderschat de invloed van een goede structuur en onderliggende techniek niet. Het is daarom al aan de start van de ontwikkeling van je website belangrijk om te denken aan het optimaliseren van de vindbaarheid.

De basis moet goed zijn

De vindbaarheid van je website verbeteren, begint bij de basis. Eigenlijk al voordat je website in de lucht is dus. Wil je een nieuwe website laten ontwikkelen, dan is het belangrijk om de basisstructuur en -techniek in te (laten) richten met het oog op maximale vindbaarheid. Is je website al in de lucht, dan kun je misschien kijken naar mogelijke verbeteringen op technisch vlak en op het gebied van user interface design. Als je site op deze onderdelen goed scoort, dan heeft dat een positieve invloed op de vindbaarheid van de website.

Content

Ook de inhoud van de website is belangrijk. Goede, relevante teksten helpen je de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ook de structuur van die teksten is belangrijk. Zorg er dus voor dat je kunt werken in een content management systeem (CMS) dat niet alleen handig is in gebruik, maar waarin je ook de verschillende tags en koppen gemakkelijk kunt gebruiken in je teksten.

Kies voor Klik & Steen webdevelopment

De vindbaarheid van je website verbeteren? Voor een groot deel schuilt het geheim van een verbeterde vindbaarheid in de structuur en onderliggende techniek van de website. Wil je een nieuwe site laten bouwen gericht op optimale vindbaarheid, of wil je jouw huidige website op dit punt verbeteren? Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen!

Ik heb interesse in E-mail marketing

Bel ons op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.