Ik wil op social media maar ik heb geen tijd 

Wat doen wij? 

Online communities rond een onderwerp, merk of thema kunnen zomaar gevormd worden of worden bewust opgestart door personen of bedrijven. Tegenwoordig ontstaat er een wildgroei aan online communities op de meest uiteenlopende social media platformen. Waar moet ik als bedrijf op reageren of wie gaat dat doen? Een oplossing is je social media uitbesteden.

Bij Klik & Steen webdevelopment kan je social media uitbesteden. Wij helpen je inzichtelijk te maken waar je doelgroep zit, waar ze over praten en reageren vervolgens op reactie die binnen de verschillende communities over je merk gezegd worden. Daarnaast maken en bedenken we content dat verstuurd kan worden naar de fans binnen je community. Of het nu gaat om de perfecte foto, het beste bericht of de mooiste video. Social media uitbesteden?

Bespaar een hoop tijd met het uitzoeken van de juiste communities, het bedenken van berichten en het reageren op berichten van andere gebruikers. We kunnen een hoop werk uit handen nemen. Zo blijft je merk actief op social media en heb je er zelf weinig werk aan.

Wat doet een community manager?

De community manager is de laatste tijd een populaire functie. Maar wat doet de community manager nu eigenlijk?

Reageert pro-actief en creatief op berichten van andere gebruikers. Ten goede van het bedrijf. Verbind vraagstukken van gebruikers met de juiste personen binnen een bedrijf. Bedenkt creatieve manieren van het verzenden van content, door middel van tekst, video en foto’s. Draagt op een positieve manier het merk uit via de verschillende social media kanalen. Maakt inzichtelijk en gebruikt efficiënt de communities waar de meest relevante gebruikers op zitten. Heeft passie in zijn werk binnen social media en het bedrijf.

Social media uitbesteden aan een community manager?

Klik & Steen webdevelopment biedt verschillende mogelijkheden in het managen van je communities. De eerste stap om community management te realiseren is om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Vrijblijvende offerte ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.