Van Oosterum Leder

Ontwikkeling van een vernieuwde WordPress website voor Van Oosterum Leder

Leer is een verleidelijk en duurzaam natuurproduct dat voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden. Van Oosterum Leder levert kwaliteit leer aan bedrijven en particulieren die het verwerken tot een product. Hierbij kun je denken aan de lederwarenbranche (tassen, riemen etc.), de schoenenbranche, de meubelindustrie en andere segmenten zoals de orthopedie of de zadelmakerij. Dit bedrijf ademt authenticiteit, wij bij Klik & Steen hebben dit vertaald naar een strakke WordPress website.

Vraag van de klant

Van Oosterum Leder was toe aan de ontwikkeling van een nieuwe website. De oude website voldeed namelijk niet meer aan de huidige eisen. De wens van de klant was een nieuwe website die niet alleen makkelijk in gebruik is, maar ook visueel de visie en ideologieën van het bedrijf en de gilde juist vertegenwoordigen. De wens ontstond daarom ook dat de ervaring van leer vertaald moest worden in de website. Bezoekers moeten getriggerd worden om op bezoek te gaan bij Oosterum Leder om niet alleen het juiste leer te kiezen, maar deze écht te ervaren. Er moet begrip van leer ontstaan bij de bezoekers en duidelijk worden dat een leer niet op een simpele webshop gekocht kan worden. Het leer ervaren is immers de enige manier om een juiste keuze te maken.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft een vernieuwde WordPress website ontwikkeld voor Van Oosterum Leder waarin je de bezoeker het leer al bijna ruikt. Het platform laat je veel verschillende leersoorten zien op een manier waardoor bezoekers niks liever willen dan op bezoek gaan bij de klant. Wij hebben de authenticiteit van het bedrijf en eer naar het product vertaald naar een mooie en effectieve webshop. Je moet leer voelen, ruiken en beleven en de bezoeker begrijpt dit na het bezoeken van de website. Het resultaat is een prachtige ervaring op de website met effectieve conversie als hoofddoel. Van Oosterum Leder heeft daarom nu ook de focus op een online marketing traject gelegd.