Time to momo

Van concept tot volledig nieuwe webshop en website

Stap het vliegtuig uit en duik direct de nieuwste, hipste koffietent van de wijk in. Weet waar je het lekkerste visje van de stad eet of een lokaal gebrouwen biertje tapt. In Time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, terwijl je onderweg een must-see meepikt, op je gemakt naar de leukste concept stores. Geniet van elke seconde en maak van je citytrip een feel good experience. 100% GOOD TIME!

Vraag van de klant

Voor Time to momo ontwikkelde Klik & Steen diverse pilot websites, dit om het merk Time to momo online beter te positioneren. De wens om traffic te vergroten op de websites en daardoor meer aandacht te trekken binnen de travel branche. Uiteindelijk diende de pilot overgezet te worden in een aantrekkelijke website.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft de pilot websites ontwikkeld en gelanceerd. Hierin zijn we begonnen met het opzetten van wireframes, hebben we diverse klantprofielen ontwikkeld en diverse testen gedaan. Dit leverde een hoge traffic op de website en op basis van deze gegevens konden wij, in samenwerking met Time to momo, zorgen voor een gestroomlijnd overzicht. Hierop volgde het volgende traject waarbij de gehele website, op basis van de verzamelde gegevens, werd aangepast tot een functioneel design, tevens werd er een interactieve webshop gekoppeld, zodat Time to momo online steeg in exposure.

Tamara den Hartog – Time to momo

“Wij zijn enorm blij met de bouw van onze nieuwe website door Klik & Steen. Zij denken altijd graag met ons mee en de lijntjes zijn kort waardoor het snel schakelen is. Kortom, een prettige samenwerking!”