Take me to

Volledig nieuwe WordPress website die vertrouwen uitstraalt naar ouders

Jouw vakantie met kinderen begint bij Takemeto.nl. Voor de leukste kindervakanties zowel in Nederland als in het buitenland ben je bij Takemeto.nl op het juiste adres. Laat je inspireren door de overvloed aan nuttige informatie of boek direct een vakantie naar een kindvriendelijke bestemming. Elke ouder kan door Take Me To met een vertrouwd gevoel beginnen aan de vakantie met de kids.

Vraag van de klant

Takemeto.nl gaf ons de opdracht om een volledig nieuwe WordPress website te laten ontwikkelen die qua content gericht is op reizen, accomodaties en tips voor jonge ouders. Takemeto.nl moest dé website zijn voor alles omtrent vakanties met kinderen. De website moest een vertrouwd en veilig gevoel geven aan ouders die met hun kinderen op vakantie gaan. Dit gevoel moest Klik & Steen vertalen naar een overzichtelijke website met ruimte voor een affiliate programma.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft een nieuwe, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke  WordPress website ontwikkeld voor Take me to. Het platform biedt de mogelijkheid om reiservaringen te delen met andere ouders die met hun kinderen op vakantie zijn geweest. Klik & Steen is erin geslaagd om de website in te richten als veilige “hub” voor ouders die de website nodig hebben voor advies. De website geeft praktische informatie en de juiste inspiratie om een vakantie met kinderen net even wat relaxter te laten beginnen. Takemeto.nl is hét reisplatform voor mama’s en papa’s die de ideale vakantie met hun kinderen willen beleven. Wij hebben ervoor gezorgd dat de bezoekers alles kunnen vinden over de beste kindvriendelijke landen, steden, hotels, restaurants, noem maar op! Daarnaast is het resultaat niet alleen een prachtige website; maar ook een geslaagd affiliateprogramma met Booking.com