STIMULANSZ

Next Level WordPress website met WooCommerce

Stimulansz is een onderneming die professionele trainingen geeft en evenementen organiseert in de sociale sector. Hun website moet de uitstraling dat zij dé kennisleider zijn binnen het sociaal domein. Naast het uitstralen van deze autoriteit moest de website op een actieve en efficiënte manier gebruikt worden om trainingen en evenementen te verkopen. Het eindproduct: een “slimme” Next Level Website, vol met custom functionaliteiten die Stimulansz niet alleen de beste kennisverschaffer op het sociaal domein maakt, maar ook relevante klanten genereert. Dit heeft geresulteerd in een langdurige, persoonlijke samenwerking met periodieke meetings en updates.

Wij zijn kennisleider op het sociaal domein, dat moet onze website ook uitstralen. Ons werkveld heeft behoefte aan veel specifieke opties en werkwijzen, vertaal dit naar een website die makkelijk door ons zelf te beheren is.

– Stimulansz

De COOL methode voor Search Rebels

1. Conceptsessie

Elke WordPress website begint met een uitgebreide conceptsessie.
Voor onze conceptsessie heeft Stimulansz een “request for proposal” toegestuurd, met hierin alle gewenste functionaliteiten en details voor de website. Op basis van onze winnende methode, heeft Stimulansz ons verkozen boven 5 andere partijen. Tijdens de conceptsessie hebben we samen met de kennispro’s van Stimulansz gekeken naar alle behoeften, frustraties en doelen van de (potentiële) klanten. Verder hebben we onze ervaring gecombineerd met de kennis van Stimulansz om een efficiënt plan op te zetten. Hieruit is een offerte ontstaan met hierin de functionaliteiten die écht nodig waren om de doelen van de kennisleiders te bereiken. Uit deze sessie zijn veel custom functies naar boven gekomen, dit komt deels doordat er een shop in verwerkt moest worden, maar ook omdat de website niet alleen met alle nieuwe systemen moest werken, maar ook alle oudere!

Concept
Ontwikkeling

2. Ontwikkeling

Dynamische Woocommerce koppeling voor de kennisleider
Wij zijn onmiddellijk aan de slag gegaan met de aangeleverde designs van Stimulansz. Omdat snelheid een belangrijke factor is voor Stimulansz hebben we de zoekdatabase op een aparte server ontwikkeld (Elastic search). De supersnelheid van het zoeken naar informatiebronnen draagt dus bij aan deze uitstraling van kennisleider. Voor de producten en workshops hebben we een dynamische Woocommerce webshop ontwikkeld met Elasticsearch. Hiervoor hebben we ook een ‘related products’ mogelijkheid toegevoegd omdat dit uit de conceptsessie een belangrijke optie bleek. Verder hebben we tag manager ingesteld, een drag & drop systeem ontwikkeld, een social media feed mogelijk gemaakt en een visuele bibliotheek verwerkt in de website waardoor het beheren van de media gemakkelijk en overzichtelijk werd. Zo is de website geoptimaliseerd voor zowel nieuwe als oude systemen, snelheid, veiligheid en effectiviteit! Een Next Level WordPress website met Woocommerce.

3. Oplevering

Binnen de tijd, binnen budget en van A ot Z getest
Allereerst is de website volledig getest op meer dan 100 cruciale punten in en eigen testomgeving. De site is ook opgeleverd met live staging en versiebeheer. Op verzoek van de klant hebben we ook een custom “rollenverdeling” voor intern gebruik en delegatie ontwikkeld. Naast dat de website meertalig opgeleverd is, heeft de klant volledige controle door de drag & drop toepassing. Ook kunnen ze gemakkelijk zelf formulieren maken en beheren met onze toepassing. Ook hebben we een custom koppeling toegepast zodat Stimulansz de website direct kon koppelen met Webinars. Daarnaast hebben we een koppeling met de e-mail service Spotler gemaakt én de gehele website op een eigen dedicted server ontwikkeld bij onze partner Skyberate. Ook moest de website printbaar zijn voor de klant. Tot slot hebben we maatregelen genomen voor extra veiligheid en snelheid zoals W3c validatie, een Malware scanner, firewall, Nginx, Redis en meer!

Next level functionaliteiten

Koppeling met Job Spotler
Drag & Drop systeem voor gemakkelijk beheer
Woocommerce met Elasticsearch
Koppeling mogelijkheid met Webinars
Vertaal-klaar opgeleverd
Koppeling met Paymentprovider Sisow
Website is volledig printbaar
Malware Scanner + Firewall
Nginx, Varnish Caching & Caching Redis

Oplevering
Lancering

4. Lancering

Service Level Agreement en een sterke, langdurige samenwerking!
Door de sterke samenwerking met Stimulansz hebben we een Service Level Agreement (SLA) opgesteld. Wanneer de klant met een probleem zit, dan classificeren we deze op urgentie op basis van de afgesproken SLA; daaraan gekoppeld hangt een reactietijd en oplossingstijd. Hierdoor is superefficiëntie en heldere communicatie in elk geval gegarandeerd. Verder hebben we een doorlopend contract voor onderhoud en updates (met ieder kwartaal vaste updates). Ook hebben we het team van Stimulansz 2 WordPress trainingen gegeven voor 10 interne medewerkers. We hebben maandelijkse sprints met werkzaamheden en wekelijkse contactmomenten. Dit vullen we aan met een halfjaarlijkse evaluatiebijeenkomst. De persoonlijke communicatie van Klik & Steen draagt dus bij aan de Next Level websites en natuurlijk de zekerheid van onze klanten. Tot slot voeren we ook doorgaans conversieoptimalisatie voor de website uit om de beste resultaten te bereiken!

Laat jouw onderneming groeien met een winstgevende website

Hoe kun je jouw website nu gebruiken als onmiskenbaar instrument voor je gehele businessproces? Hoe zorg je dat jouw website niet alleen volledig voldoet aan al je eisen en wensen, maar ook op een rendabele manier leads genereert? En ook nog de leads vrijwel automatisch omzet in conversie? Benieuwd hoe wij dit doen?

Impressie

Stimulansz homepage
Stimulansz shop
Stimulansz bedrijfsvoering
Stimulansz trainingen en evenementen