Sterrenfonds

Gratis website ontwikkeling voor dit prachtige doel

Het Sterrenfonds is een onafhankelijke stichting gestuurd door een kleine organisatie die dagelijks de verantwoording draagt voor het toedragen van een warm hart, zodat kinderen weer kunnen stralen.

Vraag van de klant

Om zoveel mogelijk sterren te zien schijnen, maakte Klik & Steen een website voor Sterrenfonds om zo dit goede doel te steunen. De nieuwe website is een manier om meer donateurs te werven.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Nog altijd zijn er in Nederland veel kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Omdat ze ernstig ziek zijn of in financiële armoede leven. Omdat hun ouders niet voor ze kunnen zorgen of hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist die kinderen een steuntje in de rug geven. Door tastbare wensen te adopteren en die zo snel mogelijk tot werkelijkheid te brengen. Wij hebben als sponsor project voor het Sterrenfonds kosteloos een nieuwe WordPress website gebouwd. Hopelijk kan de website een kleine bijdragen leveren aan een lang en schitterend bestaan van het Sterrenfonds.