Online make-up

Ontwikkeling van een vernieuwde Magento webshop voor Onlinemakeup.nl

Onlinemakeup.nl is een grote webshop waar bezoekers al hun wensen op het gebied van makeup kunnen vervullen. Een product voor je ogen, je lippen, je nagels of zelfs je volledige lichaam; onlinemakup.nl heeft alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je uiterlijk. Makeup, verzorging en accessoires; wees je ultieme zelf met OnlineMakeup.nl

Vraag van de klant

Online Make up gaf ons de opdracht om de Magento webshop te vernieuwen, verbeteren en onderhouden op het gebied van processen en gebruikservaring. Al het onderhoud van de website moest zodanig uitgevoerd worden zodat de bezoekers zonder enige moeite hun perfecte product kunnen vinden en aanschaffen. Verder moet de website continu geoptimaliseerd worden voor conversie en gebruikservaring.

Magento webshop design
Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Naast de effectieve vernieuwing van OnlineMakeup.nl is Klik & Steen een nauwe en vertrouwde samenwerking aangegaan met Online Makeup. Onze uitgebreide Magento kennis zorgt ervoor dat het onderhoud wat Klik & Steen effectief blijft uitvoeren voor OnlineMakeup.nl; de website continu optimaliseert. Zo worden de conversiewensen van de klant gewaarborgd en geeft het de gebruikers van OnlineMakeup.nl een prettige shop-ervaring.