Mountain Bike Plus

Optimalisatie van de WordPress website voor Mountain Bike Plus

Mountain Bike Plus is hét magazine voor mountainbikers uit Nederland en Vlaanderen die het maximale uit hun sport willen halen. Naast dit magazine wordt al de interessante en spannende informatie voor mountainbikers ook gedeeld op de website mountainbikeplus.com. Hier vind je de belangrijkste online berichten over het onderwerp, gave mountainbike-videos en natuurlijk het magazine zelf. Alles wat een mountainbiker moet en wil weten, is te vinden op deze website.

Vraag van de klant

Mountainbikeplus.com zat met wat technische en visuele fouten op de website. De structuur, techniek en het uiterlijk van de website moest verbeterd worden om ervoor te zorgen dat Mountain Bike plus nog altijd effectief en snel het nieuws kan blijven delen met de trouwe lezers. Ook werd ons de opdracht gegeven om een gepersonaliseerde actiepagina te ontwikkelen waarop bezoekers een actie-abonnement kan kopen voor het tijdschrift.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft ervoor gezorgd dat de volledige website van mountain bike plus weer naar behoren functioneerde en dat het uiterlijk naar wens van de klant was. Ook hebben we een effectieve gepersonaliseerde actiepagina ontwikkeld waar bezoekers abonnementen kunnen kopen. Dit gehele project resulteerde in een nauwe samenwerking waarbij Mountain Bike Plus in de toekomst altijd bij ons kan aankloppen voor betrouwbaar en persoonlijk onderhoud.