Kickass Accessories

Magento webshop ontwikkeld voor de Zweedse markt

Kickass Accessories is een bedrijf dat de Zweedse markt heeft betreden om aan de hand van een ruim assortiment zonnebrillen te verkopen. Kickass Accessories ontwerpt en produceert zelf de zonnebrillen waardoor unieke designs tegen een lage prijs kunnen worden verkocht.

Vraag van de klant

Kickass Accessories wilde een Magento webshop aan de hand van een template die speciaal ontwikkeld is voor de Zweedse markt. Ook hadden zij behoefte aan een volledige ingericht adminstratieve back-end. Daarnaast beschikken zij niet over de kennis om de webshop up-to-date te houden dus zijn zij opzoek naar een dedicated partner voor alle technische werkzaamheden omtrent de webshop.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik en Steen heeft door middel van het aangeleverde template een nieuwe Magento webshop gebouwd voor Kickass Accessories die perfect past bij de Zweedse cultuur. Vervolgens is er een administratieve back-end opgezet die meteen in gebruik kon worden genomen. Ten slotte zijn Klik en Steen en Kickass Accessories een partnerschap aangegaan om ervoor te zorgen dat de webshop op technisch gebied up-to-date en werkend blijft.

Oplossing/Resultaat

Klik en Steen heeft door middel van het aangeleverde template een nieuwe Magento webshop gebouwd voor Kickass Accessories die perfect past bij de Zweedse cultuur. Vervolgens is er een administratieve back-end opgezet die meteen in gebruik kon worden genomen door Kickass Accessories. Ten slotte zijn Klik en Steen en Kickass Accessories een partnerschap aangegaan om ervoor te zorgen dat de webshop op technisch gebied up-to-date en werkend blijft.

Responsive Design