Etage0

Ontwikkeling van een volledige nieuwe WordPress website voor Etage 0

Etage 0 is een professioneel recruitmentplatform voor interim specialisten. Ze garanderen dé perfecte match met de allerbeste mensen voor elke vacature. Hierbij kijken ze niet alleen naar het CV zoals de meesten doen, maar ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Zo wordt de perfecte match gevonden die écht bij het bedrijf past en daarom ook gemotiveerd blijft werken. Het vinden van die perfecte match is hun missie en voor minder nemen ze geen genoegen!

Vraag van de klant

Etage 0 kwam in het beginstadium van hun organisatie bij ons voor de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. Ons werd de opdracht gegeven om een strakke, visueel-sterke WordPress website te ontwikkelen die de focus legt op conversie. Hierop moeten opdrachtgevers en kandidaten de juiste info kunnen vinden over passende vacatures of de expertise van Etage 0. De website moest een actief-visueel effect uitstralen met een heldere en transparante presentatie van de diensten van Etage 0. Hiermee moet gebruikservaring worden gewaarborgd en conversie geoptimaliseerd.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft een nieuwe WordPress website ontwikkeld voor Etage 0 waarop recruiters en kandidaten effectief naar een passende match kunnen vinden. De website heeft een “clean en attractive look & feel”, komt helder en fris over en geeft de klant de mogelijkheid om de gewenste missie uit te voeren. De gebruikservaring is daarom ook zodanig geoptimaliseerd dat dit vlekkeloos verloopt. Wij hebben ervoor gezorgd dat de juiste matches gevonden kunnen worden en de conversie hiervan geoptimaliseerd blijft.