Bridget Jones’s Baby

Ontwikkeling van een Facebook applicatie

De film ‘Bridget Jones Diary’ scoorde hoge ogen. Wie kent haar niet, de eeuwige vrijgezel(lige) dame die haar leven bijhoudt in een dagboek. Die belevingen schrijft ze nadat ze besluit haar leven drastisch te veranderen, ze stopt met roken en drinken en gaat op zoek naar de perfecte man. In dit derde deel staat het leven van Bridget weer op zijn kop wanneer ze iemand tegenkomt die (weer) de perfecte man lijkt te zijn.
Als ze dan ook nog eens zwanger blijkt te zijn…

Vraag van de klant

Om de release van de DVD ‘Bridget Jones’s Baby’ te promoten werd Klik & Steen gevraagd om mee te denken, het is natuurlijk van belang dat deze release een goede exposure zou krijgen en onze ontwikkelaars bedachten een applicatie met een hoog fungehalte die aansloot op de film.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

In samenwerking met het reclamebureau van Universal Pictures heeft Klik & Steen de Facebook applicatie Candy Match ontwikkeld. De applicatie was een spel, gebaseerd op het bekende Candy Crush concept, maar dan met de personages uit de film. Een spel wat iedereen kan spelen, wat op een plezierige manier zorgde voor meer content en exposure.