Breda Jazz Festival

WordPress website ontwikkeling voor het Breda Jazz Festival.

Breda Jazz Festival, het grootste 4-daagse jazz festival van Nederland en Europa. Met bijna 20 podia in de binnenstad en een breed scala aan jazz artiesten is er voor ieder wat wils.

Vraag van de klant

Klik & Steen is voor de komende jaren één van de mediapartners van het Breda Jazz Festival. Het was tijd voor een nieuwe look & feel van de website en tevens was het nodig om de website te voorzien van de nieuwste technieken, zodat bezoekers ook mobiel makkelijk het programma kunnen checken of kaartjes voor concerten kunnen kopen.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft een volledig custom made WordPress website ontwikkeld voor het Breda Jazz Festival. We hebben er voor gezorgd dat bezoekers van de website actualiteiten over het festival kunnen lezen. Daarnaast kan men op de website het volledige programma bekijken en zelfs een persoonlijk programma vastleggen. Zo ben je altijd op tijd bij je favoriete concert/artiest. Ook hebben we de kaartverkoop via de website geïmplementeerd. Dit heeft  zelfs nu al voor meer kaartverkoop gezorgd dan voorgaande jaren!