Bit-Meetme.nl

informatieve template ontwikkeld

Presentatie, netwerkbijeenkomst of bedrijfsborrel? Het conferentiecentrum van BIT-MeetMe is dé locatie voor al uw zakelijke evenementen. Van kleine vergaderingen tot grote bijeenkomsten; BIT-MeetMe biedt u de faciliteiten om er een geslaagd event van te maken!

Vraag van de klant

BIT heeft een grote evenementenlocatie die ze graag willen verhuren. Om dit onder de aandacht te brengen wilden zij graag een website waarin wordt uitgelegd voor wie dit interessant is en waarvoor deze locatie allemaal gebruikt kan worden. BIT wilde graag dat de website kant en klaar werd gemaakt zodat hij meteen in gebruik kon worden genomen.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik en Steen heeft een informatieve template (website) gemaakt voor BIT-MeetMe deze is volledig ingericht naar de huisstijl van BIT. De template is gebruiksklaar geleverd zodat deze meteen live kon worden gezet.

Oplossing/Resultaat

Klik en Steen heeft een informatieve template gemaakt voor BIT-MeetMe deze is volledig ingericht naar de huisstijl van BIT. De template is gebruiksklaar geleverd zodat zij deze meteen live kon worden gezet.

Responsive Design