Bardahl

Magento webshop en WordPress website Onderhoud voor Bardahl

Bardahl is sinds 1939 een begrip die voor elke toepassing een olie aanbiedt. Van smeerolie voor hijskranen tot speciale motorolie voor je klassieke auto; bardahl heeft het. Bardahl maakt gebruik van de informatieve WordPress Website: bardahl.nl en de uitgebreide Magento webshop: Bardahlproshop.nl. Hier vinden bezoekers alles over elke soort olie of additief. Smeermiddelen, additieven, technische onderhoudsproducten en advies; Bardahl saat voor je klaar.

Vraag van de klant

Bardahl was toe aan een nieuwe professionele partner voor het onderhoud van zowel hun WordPress website als hun Magento webshop. Klik & Steen staat klaar voor alle dingen waar Bardahl tegenaan loopt voor beide websites. Bardahl zocht een betrouwbare, eerlijke, transparante en snelle partner voor al hun aanpassingen op het gebied van development en Online Marketing.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen staat sinds het begin van de samenwerking klaar voor Bardahl. We hebben sindsdien voor beide websites altijd snel en effectief onderhoud uitgevoerd zodat de bezoekers van de website en webshop ongestoord kunnen blijven surfen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat gebruiksvriendelijkheid van de websites gewaarborgd worden. Voor elke probleem hebben wij een oplossing gehad. De samenwerking met Bardahl is daarom ook altijd duidelijk en transparant geweest; zoals gewenst was.