Online Marketing Starterspakket

Behaal jij niet de maximale resultaten met jouw website of webshop? Wil je graag meer traffic, hogere conversie en betere vindbaarheid en tegelijkertijd leren hoe je dit bereikt? Met het Online Marketing starterspakket van Klik & Steen ga je interactief leren, door je website te optimaliseren. In 3 maanden tijd ontvang je de belangrijkste werkzaamheden op het gebied van online marketing voor je website. Parallel aan deze werkzaamheden leer je in onze uitgebreide online training precies hoe we deze uitvoeren, maar vooral ook waarom we het op deze manier doen. Zo investeer je niet alleen in de vindbaarheid van je website, maar ook in jezelf!

Meer weten? Neem dan nu contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik & Steen

Deze klanten gingen je voor:

Logo Joe Merino
Logo online makeuo
Logo kickaccessories

Wat zit er allemaal in het Online Marketing Starterspakket?

In een periode van 3 maanden ontvang je de belangrijkste onderdelen van online marketing, inclusief een uitgebreide online training bij elk onderdeel:

  • Gedetailleerde nulmeting
  • Uitgebreid zoekwoordonderzoek + Uitlichting & Advies over 2 zoekwoorden met potentie
  • Volledige website analyse + uitvoering van werkzaamheden die hier uit voortvloeien
  • Uitgebreid SEO Cornerstone artikel
  • Voor dit Cornerstone artikel leveren we 5 backlinks aan

Hoe vergaat de samenwerking?

Bij alle bovenstaande onderdelen ontvang je van ons een uitgebreide persoonlijke online training. Zo krijg je niet alleen een inzicht van de huidige status van je website, maar je leert ook precies waarom je deze scores behaalt en hoe je ze kunt verbeteren. Met ons starterspakket verbeter je dus de traffic, conversie en vindbaarheid van je website en je leert hoe en waarom dit precies in zijn werk gaat. We gaan dus in samenwerking aan de slag met jouw website! Op deze manier dragen we de kennis gemakkelijker over. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we je de opdracht geven om een artikel te schrijven over een onderwerp waarvan uit ons onderzoek blijkt, dat het potentie heeft voor een cornerstone artikel. Hierna optimaliseren wij het artikel op SEO-gebied en leggen we je uit hoe we te werk zijn gegaan. Daarnaast ontvang jij een training over hoe je jouw artikelen zelf kunt optimaliseren op SEO-gebied. Dit is één voorbeeld van de vele stappen die we gaan nemen om jou verder te helpen met jouw online marketing. Als je geen tijd of behoefte hebt om bepaalde werkzaamheden samen met ons uit te voeren dan voeren wij het voor je uit en sturen we de trainingen daarna op.

IMG_1670

MEER WETEN? IK HELP JE!

Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies.
076-2600214

* Wat kan je verwachten als je op deze knop drukt:

  • Jouw partner in kennis
  • Heldere communicatie
  • Betere vindbaarheid
  • Persoonlijke hulp