Een mobiele applicatie laten maken voor iPhone, Android of Windows Phone?

Wat doen wij? 

Wij ontwikkelen een mobiele applicatie (apps) voor smartphones en tablets voor de populaire platformen iOS (iPhone en iPad), Android (Samsung Galaxy en Galaxy tab) en Windows Phone. Voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor je bedrijf bedenken we een mobiele strategie en maken we een uniek concept en design om een toegevoegde waarde en beleving te bieden aan de potentiële gebruikers.

Onze kennis van concept ontwikkeling, design en technische middelen moet er voor zorgen dat we een gepast mobiele applicatie kunnen ontwikkelen die aansluit bij de doelstellingen en huidige media mix van je organisatie. Wat is ons voordeel ten opzichte van anderen? We zijn ermee opgegroeid.

Waarom een mobiele applicatie?

De snelle ontwikkeling van hedendaagse technologie maakt de mobiele industrie een veelbelovende markt. De smartphone heeft inmiddels al de mobiele markt in Nederland en Europa overgenomen. Doordat een smartphone zoals een iPhone, Android of Windows phone diverse mogelijkheden biedt, om persoonlijk en direct contact te maken met de buitenwereld, biedt een mobiele applicatie voor bedrijven een toegevoegde waarde om dit te integreren binnen hun marketing strategie.

Denk hierbij aan het toevoegen van een product ervaring (experience), het direct versturen van nieuwsberichten naar de persoon of het stimuleren van persoonlijke participatie van de klant door middel van het versturen van ‘user generated content’. Zo zijn genoeg redenen en toepassingen te bedenken waarom een mobiele applicatie een goede toevoeging is aan je media mix. Laten we samen met elkaar de beste functionaliteiten en oplossingen bedenken voor je bedrijf.

Hoe maak je een mobiele applicatie?

Steeds meer mensen die wij spreken vragen zich af hoe je een mobiele applicatie maakt. Dat is op papier heel eenvoudig:

Stap 1: Als eerst ga je na wat voor toegevoegde waarde een app kan bieden voor je bedrijf. Stel een concept en marketing plan samen, waarin je ook de prijs van je app in opneemt.

Stap 2: Daarna bedenk je welke functionaliteiten voor je gebruikers en voor jezelf belangrijk zijn om je app regelmatig te kunnen gebruiken.

Stap 3: Vervolgens moet daar een gepast design voor bedacht en gemaakt worden.

Stap 4: Als dat allemaal uitgedacht is, moet de mobiele applicatie gebouwd worden en zonodig multi-platform ontwikkeld worden.

Stap 5: Test de mobiele applicatie en stel het beschikbaar om te downloaden.

Stap 6: Promoot volgens een goed communicatie plan je app.

Stap 7: Blijf functionaliteiten bedenken en blijf content regelmatig verversen.

Lijkt een mobiele applicatie je ook wat voor je bedrijf, wil meer informatie over de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Ik heb interesse in een mobiele app

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.