Magento Hosting

Een super snelle Magento webshop?

Magento staat bekend als een professioneel en uitgebreid content management systeem, maar ook als een zwaar pakket. Het kiezen voor professionele webhosting is cruciaal voor een snelle Magento webshop. Wij helpen je graag met speciale hosting-paketten. Onze webservers zijn optimaal geconfigureerd voor Magento webshops. Hierdoor hebben de bezoekers van jouw webshop geen last van lange laadtijden, wat de gebruikservaring sterk verbeterd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Monitoring en Veiligheid

Elke minuut wordt jouw website met speciale software gemonitord. Zo krijgt malware geen kans en wordt alles automatisch gedetecteerd. Hierna worden schadelijke bestanden onmiddellijk afgezonderd, zodat dit geen kans krijgt om negatief effect uit te oefenen op je webshop. Daarnaast wordt er elke dag automatisch een back-up van jouw webshop gemaakt. Op deze manier kunnen we altijd terug naar een eerdere versie, indien er toch onverhoopt wat misgaat.

Responsive WordPress

Snelheid

Onze speciale Magento servers zijn voorzien van een aantal speciale technieken die ervoor zorgen dat de snelheid van jouw webshop niets te wensen overlaat. De snelheid van je webshop is immers afhankelijk van je hosting. Om deze reden maken wij gebruik van Varnish Cashing, Cashing Redis en een onbeperkte aanmaak van POP3 en IMAP e-mail met betrekking tot onze servers. Vanish Cashing maakt geen gebruik van de harde schijf, maar van het geheugen. Dit resulteert in een capaciteit van makkelijk honderden verzoeken per seconden. Bovendien hoeft de content niet real-time geladen te worden, wat ook in een zeer hoge snelheid resulteert. Redis is een extra server die zorgt voor de opslag van niet real-time data, zodat deze data veel sneller beschikbaar is vanuit Redis in vergelijking met de server zelf. Het effect? Een webshop die tot wel 50% sneller kan zijn.

Opzoek naar een goede Hosting partij?

Naast dat jouw webshop supersnel en veilig is, kan je ook onbeperkt POP3 of IMAP e-mailadressen aanmaken. Wil je weten wat Klik & Steen voor jou kan betekenen, laat het ons weten en vul het contactformulier in neem of telefonisch via 076-2600214 contact op. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden