Magento CMS Training

Onze persoonlijke Magento training begint bij de basis van het gehele CMS. De onderdelen hiervan zijn onder andere het aanmaken van pagina’s, het assortiment opbouwen, producten toevoegen of wijzigen, het onderhouden en afhandelen van orders en het instellen van prijzen en promoties. Nadat je de basis onder de knie hebt gaan we dieper in op de toepassingen van Magento.

Magento webshop

Extensies

Magento zit vol bruikbare functionaliteiten in de vorm van extensies. Wij informeren je tijdens onze Magento training over alle mogelijkheden van deze extensies en hoe ze geïmplementeerd, geïnstalleerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Wij kunnen jou begeleiden om precies de juiste extensies te kiezen die bij jouw webshop passen.

Tijdens de Magento training geven we uitgebreide uitleg over de werking van extensies en de brede mogelijkheden die ze met zich meebrengen. We leren je hoe de implementatie van jouw gewenste extensies in zijn werk gaat. Bijvoorbeeld hoe je een analytische extensie inzet, hoe je de verschafte informatie van deze extensie verwerkt en  hoe je deze op je webshop implementeert. Na de training kun je dus zelf aan de slag met de extensies die jouw Magento webshop versterken.

Strategie

Nadat je de werking en alle mogelijkheden begrijpt; leren we je hoe je deze zelf moet toepassen. Met onze Magento training kun je de volledige potentie van het internet gebruiken om de bezoekersaantallen van je webshop zo hoog mogelijk te houden.

Dit houdt in dat we je leren hoe je de pagina’s voor je webshop zelf kunt toevoegen en optimaliseren voor zoekmachines (SEO), hoe je op een juiste manier rekening houdt met User Experience en User interface en hoe je jouw customer journey altijd juist toepast. Met deze tools zorg je ervoor dat je bezoekers de weg kiezen op je webshop die resulteert in optimale conversie.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?