Hosting voor Magento webshops

Onze speciale servers zorgen ervoor dat jouw webshop veilig en supersnel is. Hierdoor is je webshop geoptimaliseerd voor User Experience en conversie. Ook kun je onbeperkt POP-3 en IMAP E-mail adressen aanmaken. Groeit je website? Geen probleem, wij kunnen onmiddellijk schakelen naar een groter pakket.

Magento webshop
Responsive WordPress

Server Caching voor Magento webshops

Onze servers maken gebruik van Varnish caching en Caching Redis. Hierdoor loopt je webshop aanzienlijk sneller dan met normale servers. Door onze servers wordt de User Experience van je webshop geoptimaliseerd omdat je bezoekers snel en gemakkelijk kunnen shoppen.

Gebruik maken van juiste server caching is daarom van uiterst belang. Bij ons ben je bij het goede adres voor snelle en veilige servers voor je webshop omdat wij deze constant optimaliseren.

Bescherm je webshop met een SSL certificaat

Aangezien jouw webshop omgaat met de persoonlijke informatie van bezoekers zoals: creditcardgegevens, persoonsgegevens en wachtwoorden. Het is volgens de wet verplicht om deze informatie te beschermen en beveiligen. SSL certificaten beveiligen jouw webshop om deze gevoelige informatie te beschermen.

SSL certificaten maken je webshop niet alleen veiliger, maar ook beter vindbaar! Google rangschikt websites en webshops met een SSL certificaat namelijk hoger dan websites en webshops zonder certificaat. Een SSL certificaat is dus onmiskenbaar bij het beheren van een succesvolle webshop.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?