Een Krachtige Magento Webshop

Een compleet schaalbare en dynamische Webshop op maat voor alle online ondernemers

Online Marketing

Waarom Magento?

Het open-source kenmerk van Magento houdt jouw webshop altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Plus, de supersnelle werking zorgt ervoor dat jouw klanten vloeiende transacties maken in deze wereld waar iedereen haast heeft.

Van koffie naar een Magento Webshop

Wij ontwikkelen je webshop naar de juiste gebruikerservaring van jouw gewenste visie en doelgroep, zo optimaliseren wij niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteit van je webshop. Om dit te perfectioneren begint een webshop bij Klik en Steen altijd, met een kop koffie.

Kopje Koffie?

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw Magento Webshop?

Customer Journey

We begeleiden je door het proces dat jouw klanten doorlopen van awareness tot aan decision. We onderzoeken welke stappen je klanten op jouw webshop doorlopen van zoeken naar een product tot aan transactie.

Design

Bij het ontwerpen van jouw webshop kijken we naar gebruikerservaring, structuur, functionaliteit en interactie. Hierdoor is je webshop mooi en hebben je bezoekers een positieve ervaring.

Extensies

Wil je een bepaalde functionaliteit binnen je webshop, maar zit deze niet standaard in Magento? Dan bieden wij de mogelijkheid om je webshop uit te breiden met behulp van extensies. Dit zijn functionaliteiten die plug and play zijn toe te voegen aan jouw webshop.

API & Koppelingen

Klik & Steen kan koppelingen maken met jouw bedrijfssoftware, denk hierbij aan CRM, ERP of PIM systemen. Door je webshop te koppelen aan je bedrijfssoftware verlopen je interne processen soepeler, hierdoor bespaar je tijd en geld.

Hosting

Om de snelheid en veiligheid van jouw webshop te waarborgen maakt Klik & Steen gebruik van servers die speciaal zijn ingericht voor Magento webshops. Hierdoor heb je krachtige hosting in handen, geschikt voor elke grootte webshop.

Magento Training

Als je webshop eenmaal gereed is, dan zorgen we ervoor dat je met een solide training klaar bent om je webshop te beheren. Hierdoor heb je zelf de controle over je producten, content en bezoekers.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?

Succesvolle Magento Webshops