Magento webshop

Magento webshop laten maken?

Met een Magento webshop heb je een van de meest populaire en krachtige webshop platformen voor het ontwikkelen van een dynamische en interactieve webshop. Wat Magento een veel gebruikt webshop platform maakt, is dat het zeer schaalbaar is en goed aangepast kan worden aan je eigen wensen. Zowel voor grote als voor kleine webshops is Magento een prima systeem.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Magento

Over een Magento webshop

Magento is een platform dat gebruikt wordt door professionals in de eCommerce markt. Het is een compleet systeem dat eenvoudig is aan te passen aan je eisen en wensen. Doordat Magento een open-source licentiemodel heeft zijn er wereldwijd duizenden programmeurs en specialisten die helpen Magento te verbeteren en modules te ontwikkelen.

Voor wie

Een Magento webshop is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven die een snelle, professionele, goed vindbare en complete webshop willen die relatief eenvoudig te onderhouden is. Of je nu één of meerdere webshops wilt, in één of tien talen, het is mogelijk met een Magento webshop.

Kickacc.se

Magento webshop voordelen

Open source

Een Magento webshop wordt gebouwd in open source software wat betekent dat het systeem doorlopend verbetert en doorontwikkeld wordt, door een grote groep ontwikkelaars. Magento is tevens gratis in gebruik waardoor je nooit dure licentiekosten voor een CMS betaald.

Efficiënt

Een Magento webshop is het relatief eenvoudig te koppelen aan diverse betaalsystemen, backoffice systemen, kassa systemen, CRM systemen en e-mail clients. Voor de bekendste systemen zijn al modules ontwikkeld.

SEO (zoekmachine vriendelijk)

Een Magento webshop is zeer geschikt om te optimaliseren voor de zoekmachine. Een groot deel van de webshop wordt automatisch al zoekmachine vriendelijk ingericht. De pagina’s worden goed geïndexeerd, dit is bijvoorbeeld goed voor productpagina’s of categoriepagina’s.

Wat kan je verwachten?

Klik & Steen biedt een op maat gemaakte Magento webshop aangepast aan de wensen van je bedrijf. Of het nu gaat om een startende onderneming of een groot bedrijf. Wij zorgen dat iedere Magento webshop een uniek design krijgt. Naast het design kijken we goed naar de doelgroep waarvoor je webshop bedoeld is. Hierdoor is de webshop niet alleen mooi, maar wordt deze ook optimaal ingericht voor de juiste ervaring van de bezoeker. Wij zorgen dat je Magento webshop van A tot Z is opgebouwd en naar wens gevuld voordat we deze opleveren.

Wij stellen alles in.

Van de gewenste betaalmethodes, verzendmethode, BTW tarief tot de e-mail templates. Je bent dus verzekerd van een complete webshop als je online gaat. Zodra de webshop live staat, blijven we monitoren. Aanpassingen worden naar wens gedaan op voortschrijdend inzicht, gebaseerd op data vanuit onze SEO systemen, Analytics en technische wijzigingen bij zoekmachines. Klik & Steen biedt een op maat gemaakte Magento webshop aangepast aan de wensen van je bedrijf. Of het nu gaat om een startende onderneming of een groot bedrijf. En tot slot, wij zijn flexibel, niet duur en houden van mooie dingen.

Ik wil een Magento webshop

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Magento webshop of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen via onderstaand formulier of telefonisch via 076-2600214. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Magento

Zij kozen ook voor een Magento webshop

cheapass