Hoeveel kost jouw verhuizing van Magento 1 naar Magento 2?

Gebruik de rekentool en ontdek:

  • Binnen 3 minuten een zeer accurate prijs van hoeveel de verhuizing van jouw webshop kost in de vorm van een gratis pre-offerte!
  • Welke stappen wij precies ondernemen om jouw shop naar Magento 2 te verhuizen!
  • Exact hoeveel werkuren gemaakt worden tijdens elke stap van de verhuizing, totale prijstransparantie!

 Wat je krijgt

De support van Magento 1 verdwijnt binnenkort. Dat betekent dat je moet gaan verhuizen naar Magento 2. Ook weet je dat Magento 2 een compleet nieuw CMS is, dus moet je vrijwel een nieuwe webshop bouwen! Echter zijn er vaak onduidelijkheden over hoeveel dit precies kost, omdat elke webshop anders is in grootte, functionaliteiten en soort. Wij hebben een handige rekentool ontworpen waarmee je gratis jouw verhuisprijs kunt berekenen. Dit kost je slechts een paar minuten!

Ontwikkeling

Direct aan de slag

Nadat je de rekentool hebt doorgenomen weet je niet alleen hoeveel jouw verhuisprijs ongeveer gaat kosten, maar je weet ook precies hoeveel uren wij per onderdeel alloceren. Om jouw zorgen weg te nemen, zijn we in onze rekentool volledig transparant over onze uren en prijzen. Aan het einde van de berekening krijg je dus ook de mogelijkheid om direct je pre-offerte gratis om te zetten naar een echte offerte. 

Wat nu?

Na je pre-offerte geven we je de keuze om met ons in gesprek te gaan over jouw verhuiswensen. Na je offerteaanvraag begint onze inventarisatie en heb je zelfs binnen 2 uur een prijs waar je direct een handtekening onder kunt zetten! Wij kunnen jouw webshop 1-1 verhuizen met behoud van vindbaarheid, functies en gegevens. Daarnaast geven we gratis advies over hoe we de functionaliteiten van jouw webshop zelfs kunnen verbeteren! De realiteit is dat je moet verhuizen. Bij Klik & Steen zorgen we ervoor dat je meer krijgt dan alleen een verhuizing. Jij hoeft je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat alles binnen tijd en budget geregeld wordt! Een verhuizing bij Klik & Steen is snel, professioneel, transparant en zorgeloos!

Oplevering

Join the club

Sluit je aan bij onze tevreden Magento 2 toppers!

onlinemakeup-logo
Joemerino logo
logo sam international

Wat is de investering van jouw verhuizing van Magento 1 naar Magento 2?