Magento specialist in Breda

Wil je online gevonden worden, dan is een goede en complete webshop een must. Tegenwoordig is vrijwel iedereen online te vinden, overal en op ieder moment van de dag. Om daar als bedrijf gebruik van te maken, moet een webwinkel niet alleen uniek zijn en opvallen maar ook gebruiksvriendelijk en up-to-date zijn. Hoe ontwikkel je een krachtige webshop en wat heeft een Magento specialist daarmee te maken?

Dé Magento Specialist Uit Breda & Omstreken

Klik & Steen is dé Magento specialist uit Breda en omstreken! Je kunt bij ons terecht voor alles wat met Magento (en WordPress) webshops te maken heeft. Ons team bestaat uit ervaren designers, ontwikkelaars én marketing specialisten die zorgen voor een prachtige, op maat gemaakte website en de gewenste traffic en conversie.

Het heel team heeft een enorme passie voor web design en is bij elke klant compleet toegewijd aan het creëren van een unieke website of webshop, die esthetisch aantrekkelijk oogt en tegelijkertijd makkelijk te gebruiken is . Onze snelle support service is vijf dagen in de week per mail en telefoon bereikbaar. Als je contact opneemt, word je gelijk verbonden aan één van onze specialisten die je verder zal helpen.

En wij zijn niet alleen op Nederland gefocust, maar hebben ook klanten die operationeel zijn in heel Europa en verschillende landen in Azië. Heb jij dus een bedrijf dat ook internationaal werkzaam is? We kunnen een website in meerdere talen, met internationale betaalmogelijkheden, én met de juiste BTW en valuta instellingen verzorgen.

Voordelen Van Een Magento Specialist

Een Magento specialist is expert op het gebied van het bouwen van Magento websites en webshops. Deze zorgt voor een tailormade site van hoge kwaliteit. Wat ook belangrijk is, is dat een Magento specialist je kan helpen bij het optimaliseren van je webshop. Een groot deel van de webwinkel wordt automatisch optimaal ingericht voor de zoekmachine. Dit is een essentieel deel van het proces van een webshop bouwen, want zonder goede optimalisatie zal je webshop niet makkelijk te vinden zijn.

Naast de technische aspecten van jouw shop, kijkt de Magento specialist ook naar het design. Hierbij speelt de doelgroep een grote rol. Naast het optimaal inrichten van je webshop voor de juiste ervaring van je bezoekers, laat de specialist dus ook het geheel mooi voor hen ogen.

Magento: Een Krachtige Webshop CRM

Magento is één van de meest populaire en krachtige webshop platformen om een dynamische en interactieve webshop te ontwikkelen. Magento wordt zowel door grote als door kleine bedrijven gebruikt en is dan ook zeer schaalbaar.

Een Magento shop kan prima aangepast worden aan je eigen wensen en eisen zodat je een webwinkel op maat krijgt. Het is ook makkelijk om je website zelf te beheren en bijvoorbeeld nieuwe pagina’s aan te maken, teksten en afbeeldingen toe te voegen, of producten te structureren. Dit gebeurt allemaal vanuit één systeem dat wij voor jou ontwerpen.

Een Magento webshop wordt gebouwd in open source software, waardoor het systeem continu verbeterd en ontwikkeld kan worden. Het is ook relatief eenvoudig te koppelen aan verschillende betaalsystemen, CRM systemen en e-mail clients, waardoor Magento efficiënt in gebruik is. Onze ervaren specialisten kunnen je bij dit alles enorm helpen en je leven een stuk makkelijker maken. Zo kun je weer focussen op wat telt: klanten binnenhalen voor je webshop!

Een Magento Specialist Die Meedenkt

Bij Klik & Steen maken wij op maat gemaakte Magento webshops die precies zijn aangepast aan de wensen van je bedrijf. We werken met tailormade conceptfases, afgestemd op jouw doelstelling en doelgroep. Samen bekijken we dit en maken we een duidelijk plan om de doelen per klant te realiseren. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een prachtig, uniek design.

Gedurende het geheel proces houden we je op de hoogte van onze voortgang en is er ruimte voor jouw feedback, om te verzekeren dat je de website krijgt die jij wilt. Wij houden van transparante communicatie met onze klanten, nemen je feedback serieus, maar geven ook eerlijk advies als we denken een betere optie te hebben. Je zult er verzekerd van zijn dat je een complete webshop hebt als je online gaat, inclusief details zoals betaalmethodes, verzendmethode, BTW tarief, en e-mail templates.

En daar houdt het niet op! We blijven namelijk monitoren als je webshop online staat, en we doen naar wens aanpassingen gebaseerd op data van onze SEO systemen, Analytics en technische wijzigingen bij zoekmachines.

Onze Webshop Portfolio

Bij Klik & Steen hebben we al een indrukwekkend portfolio aan webshops van zeer uiteenlopende klanten opgebouwd. En zoals eerder opgemerkt, beperken wij ons niet uitsluitend tot de Nederlandse markt maar hebben wij ook internationale klanten.

Een greep uit ons brede scala aan klanten (zowel in Nederland als in het buitenland): Amsterdam Marketing, Philips CL Export Asia Pacific, Bridget Jones’s Baby, Rabobank Social Business Club en Today’s Favourites. Bekijk hier ons uitgebreid portfolio en krijg een beter beeld van de vele opties die wij aanbieden, onze werkwijze en de concepten achter ons geleverd werk.

We Staan Klaar

Wil jij een uniek design, optimale gebruikerservaring en een webshop op maat, dan kun je contact met Klik & Steen webdevelopment opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Kies voor iets moois en vergroot je kansen op de online markt. Tot snel!