Wat zijn extensies?

Soms kan het voorkomen dat je een bepaalde functionaliteit wilt toepassen op je webshop die niet standaard in Magento zit. Dan bieden wij de mogelijkheid om je webshop uit te breiden met extensies om zo de functionaliteit te implementeren.

Extensies zijn functionaliteiten die “plug & play” zijn toe te voegen aan je webshop. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld wilt dat jouw klanten gebruik kunnen maken van bepaalde betaalmogelijkheden; je een extensie kan toevoegen die dit mogelijk maakt.

Zo kun je ervoor zorgen dat je webshop werkt naar behoren en dat je alle functionaliteiten kunt toevoegen die jouw webshop compleet maken.

Responsive WordPress

Waarvoor dienen extensies?

Extensies zijn een belangrijk onderdeel van jouw Magento webshop. Deze zorgen er niet alleen voor dat jouw bezoekers een fijne gebruikerservaring hebben maar ook dat jij je webshop ultiem kan beheren. Ze bieden namelijk de mogelijkheid om je webshop zowel aan de front-end als de back-end uit te breiden.

Extensies zijn belangrijk om jouw webshop compleet te maken voor gebruik.

Wat voor extensies zijn er?

Dankzij het feit dat Magento een open-source systeem is; zijn er talloze extensies die je kunt toepassen op je webshop. Een aantal voorbeelden van Magento extensies zijn de volgende: kassasysteem uitbreidingen, verzend -en bezorg opties, promotie opties en SEO tools.

Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van bekende systemen, zoals Salesforce, Mailchimp, Hubspot of Mollie.

Zo zijn er nog veel meer extensies en als jouw gewenste extensie nog niet bestaat bouwen wij bij Klik & Steen deze gewoon op maat.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?