Online adverteren wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Mensen zitten de hele dag op het internet. Het grote aanbod maakt het moeilijk om te kiezen voor de juiste partij. Om op te vallen kun je advertenties plaatsten. Adverteren op Google is niet de enige manier om jezelf in the picture te plaatsen. Heb je wel eens gedacht aan LinkedIn adverteren? Het voordeel hiervan is dat je via jouw advertenties geïnteresseerde bezoekers naar je website lokt. Maar hoe werkt adverteren op LinkedIn en waar kan een expert je bij helpen?

LinkedIn adverteren: de voordelen

LinkedIn wordt voornamelijk gebruikt om jezelf te profileren, om te netwerken of om kennis te delen over allerlei interessante dingen. Sinds 2013 gebruikt meer dan de helft van de werkende bevolking de sociale media site en het netwerk blijft groeien. Met ruim 277 miljoen leden wereldwijd is adverteren op het online netwerk dan ook een perfecte kans om je bedrijf beter te profileren. Ook mobiel verkeer scoort hierin hoog. Mensen kunnen dus altijd en overal op de hoogte blijven van jouw onderneming.

Weet jij hoe je goede content moet schrijven en heb je al ervaring met adverteren op Google, dan biedt dit nog geen garantie wanneer je wilt adverteren op LinkedIn. LinkedIn is immers een stuk professioneler dan andere social netwerk sites, zoals Facebook en Twitter. Hier moet je advertentiestrategie op aangepast worden. Ben je wat minder bekend met het platform, dan is Klik & Steen webdevelopment jouw partner. Wij kunnen je op professionele wijze ondersteunen, waardoor LinkedIn adverteren eenvoudig en doeltreffend wordt. Met als resultaat: meer conversie.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van LinkedIn adverteren of wil je vrijblijvend een offerte toegestuurd krijgen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment en regel je advertenties op een efficiënte manier!

Ik heb interesse in LinkedIn adverteren

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.