Plugins en koppelingen voor Magento

Custom-made plug-ins en koppelingen voor Magento?

Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel plug-ins beschikbaar die je kunt installeren voor je webshop, maar waar baseer je je keuze op? Let vooral op de bouwer van de plug-in, of de ontwikkelaar nog altijd actief is en of de plug-in recentelijk nog geüpdatet is.

Heb je al een plug-in, maar voldoet deze niet geheel aan je wensen? Of misschien heb je een zeer specifieke wens waar helemaal geen plug-in voor beschikbaar is. In beide gevallen ben je bij Klik & Steen aan het juiste adres. Ons team staat klaar om voor jou een custom-made plug-in te ontwikkelen.

Klik & Steen jouw Magento expert

Voor alles wat met Magento te maken heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een webshop op maat, om een speciale koppeling met je kassasysteem, om standaard Magento plug-ins of externe databases en ga zo maar door: geen klus is ons te gek. Wanneer zet jij ons aan het werk?

Ik heb interesse in een Magento plugin of Koppeling

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Magento plugins of koppelingen? Neem dan contact op met Klik & Steen via onderstaand formulier of telefonisch via 076-2600214. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Magento