Inhoud artikel

  Wat is Magento

  Bij het zoeken naar een gepaste oplossing voor het beheer van uw webshop behoort Magento tot de mogelijkheden. Het “content managementsysteem” (CMS) van Magento is een geïntegreerd platform voor de ontwikkeling van webshops. Via dit systeem beheert u uw volledige webshop, van kassasysteem tot ordermanagement. De grootste voordelen op een rijtje.

  Wat is Magento? Allereerst is het CMS van Magento een open-source CMS. Dit betekent dat ieder individu met verstand van zaken kan bijdragen aan de ontwikkeling van het systeem. Dankzij verschillende functionaliteiten, thema’s en extensies kunnen meerdere medewerkers uw webshop verbeteren. Daarnaast is het CMS goed schaalbaar en daarom geschikt voor zowel kleine als zeer grote webwinkels. Webshops die op Magento draaien, zijn daarnaast dynamisch. Hierdoor kunt u uw eigen webshop naar wens tot in het kleinste detail aanpassen. Dit optimaliseert de gebruikservaring van de webshop, wat weer resulteert in hogere conversie.

  Magento is slim!

  De zoekfunctie-opties van Magento kunt u ‘slim’ implementeren. Dit wil zeggen dat de zoekfunctie van uw webshop voor én tijdens een zoekopdracht suggesties voor de gebruiker genereert en gerichte producten en prijzen laat zien (zie ook de infographic hieronder). Met andere woorden: een bezoeker van uw webwinkel vindt na een zoekopdracht niet alleen wat hij zelf wil zien, maar ook wat ú wilt dat hij ziet. Dit maakt persoonlijke promoties en de verbetering van de gebruikservaring mogelijk.

  Video implementeren met Magento

  Implementeer Live-video’s waarin uw producten, promoties en overige informatie weergegeven worden om uw bezoekers real-time op de hoogte te houden van wat er in uw webshop verandert. Op deze manier blijven uw klanten altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen, verhoogt u retentie en optimaliseert u conversie.

  Magento ophaalpunten

  Met behulp van het nieuwe ordermanagement systeem van Magento kunt u producten overal en altijd laten bezorgen: bij de klant thuis of bij een ophaalpunt naar keuze. De extensies voor ordermanagement worden ook steeds slimmer. Voorheen kon u niet onmiddellijk (online en offline) reageren op orders van klanten (of deze orders controleren). De nieuwste extensies geven u de mogelijkheid om een volledig geïntegreerde interface te gebruiken waarin u alles direct kunt controleren. Met het ordermanagement systeem van Magento heeft u real-time inzicht in uw klanten, orders en de inventaris.

  Meer informatie over Magento?

  Wil je meer weten over Magento? Wil je een Magento Webshop laten maken? Kijk rond op onze website voor meer informatie of neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.